Ha valaki megtudja az IP címem úgy könnyebben meg tudja hackelni gépem?
nem tudja könnyen meghackelni
bárhova felcsatlakozol akár ide az oldalra, akár bármilyen játékszerverre pontosan tudják az IP-det, mégsem sokra mennek vele
hackelni meg nem a gépet lehet legtöbb esetben, hanem a rajta futó valamelyik szoftvert amiben kiskapu van, jobb esetben az OP rendszer alapból nem tartalmaz ilyet
Tudod a Microsoft és a Google ip címet is. Kb 100millio ember tudja azt nincs hack.
Akkor van nagyobb esélyed erre ha:
Legalább annyi avagy több vagyonod és tudásod van
Legalább 100millio ember akarja megszerezni ezt a nálad felhalmozott tudást.
Ha így gondolod hogy ez a két pont fenn áll, akkor vigyázz az ip címedre, ami különben publikus a géped bekapcsolásakor 100 helyre küldi egyből
"bárhova felcsatlakozol akár ide az oldalra, akár bármilyen játékszerverre pontosan tudják az IP-det, mégsem sokra mennek vele"
Nem tudják, mert VPN-t használok minden hova.:)
Az a gond, hogy valaki TeamWiever-en kereszetül szeretne csatlakozni a gépemhez, segíteni akar beállítani valamit, de nekem van olyan rossz érzésem, hogy az IP címemet akarja megtudni ezáltal.
Ha úgy TeamViewer-ezünk, hogy a VPN-em be van kapcsolva, akkor ő sem fogja látni a valódi IP címemet? De mi van, ha miután belépett a gépembe, akkor ő kapcsolja majd ki a VPN-emet? Mert ugye akkor egy ideig bele is tud nyúlni a gépembe.
Miközben Teamviewereztek, te látni fogod, hogy mit csinál az illető. Ha olyasmit csinál, akkor egyszerűen megszakítod a kapcsolatot.
De egyébként ha már úgyis bent van a gépedben, akkor nem az IP címedet fogja lesegetni.
Nem.:)
Főleg,ha tudod hogy támadás készül és naponta kikapcsolod a modemed és vissza.Ilyenkor új IP címet oszt ki a szolgáltatód.
Köszönöm a válaszokat!
#8 Ezt nem tudom honnan veszed. Nekem már kb. 2 éve változatlan az IP címem, pedig elég gyakran kapcsolom ki/be a modemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!