Ha vírusos a számítógép, szabad kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Nagy eséllyel vírusos lett a gépem miközben egy sims4 modot akartam letölteni és teljesen kétségbe vagyok esve hogy most mégis mi legyen, van egy ismerősöm aki talán rá tudna nézni viszont nem ma, addig jobb ha ki van kapcsolva a gép?2022. júl. 9. 07:50
3/9 P.O.C. válasza:
Addig is miért nem raksz fel egy vírusírtót, és indítod el?
4/9 A kérdező kommentje:
Már felraktam, de őszintén csak videó alapján tájékozódtam, egy tron nevű virusírtó fut jelenleg a gépen, maga a fájl ami miatt teljes pánikban vagyok altruistic néven van fent a gépen és akárhogy próbáltam nem engedte törölni, van egy altruistic uninstaller nevű fájl is viszont nem vagyok benne biztos hogy ha azt használom rontok vagy javítok a helyzeten :(
2022. júl. 9. 08:37
6/9 anonim válasza:
Ha nincs semmi fontos fájl a gépen, telepítsd újra.
7/9 anonim válasza:
A vírusirtók magyar elnevezése pontatlan, ugyanis a vírusokat leirtani általában nem tudják, legfeljebb megelőzni a fertőzést (persze a leggyengébb láncszem általában a felhasználó). Valószínűleg az újratelepítés lesz a megoldás. Ajánlom, hogy a fontos fájlokat mentsd ki pendrive-ra, külső vinyóra, felhőbe, stb., így időt spórolsz az ismerősödnek.
9/9 anonim válasza:
tegyél olyan op.rendszert ahol nincsenek vírusok , ubuntu
(legalábbis kevés)
20 év alatt még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!