Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit kell bekapcsolni a telefon...

SIDLER22 kérdése:

Mit kell bekapcsolni a telefonomon, hogy képernyő sérülés esetén vagy bármilyen meghibásodás esetén elérjem az adatokat rajta?

Figyelt kérdés
Eddig az USB hibakeresést kapcsoltam be. Az úgy önmagában elég? Mert vannak alatta plusz lehetőségek, hogy "Telepítés USB-ről" meg "USB hibakeresés (Biztonsági beállítások)".

2022. jún. 19. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Ezt azért elég könnyű kipróbálni. Nem kell betörnöd a képernyőt hogy kipróbálhasd.

Rádugod PCre usbvel a telefont, de a telefonhoz nem nyúlsz. Látod amit akarsz vagy nem..?

2022. jún. 19. 09:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, hogy hogyan nézzem meg. Gondoltam majd megtanulom akkor ha valóban lesz baj. Vagy ehhez nem kell külön program? Olyan mintha pendrive-ot dugnék rá? Csak mutatja a mappákat és kész?
2022. jún. 19. 10:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyan üzemmódba kell tenned hozzá, hogy automatikus legyen.

VIGYÁZAT!

Ilyen módon mindent le lehet lopni vagy törölni a telefonodról, + lehet vírust is telepíteni!

2022. jún. 19. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!