Windows 11 zárolás alvó mód előtt?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet megoldani, hogy zárja le magát (jelszóval) a gépem, mielőtt aludni kezd? Most csak ébredéskor zárolja magát. Tehát amikor felébresztem, akkor fél másodpercig még látok minden érzékeny tartalmat a kijelzőn, és csak utána kezdi zárolni. Én azt szeretném, hogy amíg alszik, addig is legyen zárolva.nov. 18. 02:31
1/3 A kérdező kommentje:
(Úgy van beállítva, hogy hamar alvó módba kapcsoljon. De zárolni csak később akarom, szintén automatikusan. Tehát pl. 2 perc után kezdjen aludni, és 10 percnél - tehát nyolc perc alvás után - kellene zárolnia magát. Szóval ha én fél óra után felébresztem, akkor zárolva kellene lennie. De ha pl. egy perc alvás után ébresztem fel, akkor még ne kérjen jelszót.)
nov. 18. 02:36
2/3 Paczalos István válasza:
Ha zárolni akarod, nyomj Windows-L kombót, akkor lezárolja magát a gép. Alapból 2 perc múlva sleep üzemmódba kapcsol a géped.
Ha az alap beállításod nem jó az energiagazdálkodás beállításával meg tudod oldani
3/3 A kérdező kommentje:
Automatikus zárolás a cél.
nov. 22. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!