Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaphatott vírust a gépem?csatl...

Kaphatott vírust a gépem?csatlakozhatnak rá adatokat lopni az alábbi link megnyitásával?

Figyelt kérdés

tegnap megpróbáltak átverni,sajnos a címem és az email címem is megadtam (arról volt szó hogy megvesznek tőlem egy fotelt és futárcéget küld érte)erre kaptam egy emailt álítólagosan az ems postától : Vásároljon 01 TRANSCASH MASTERCARD utántöltő kártyát 40 145,16 Ft értékben. Ezután küldje el nekünk a feltöltési kódokat, hogy kifizethessük a posta biztosítását.

A Pénzutalvány szabályainak és a jogszabályoknak megfelelően a 01 TRANSCASH MASTERCARD feltöltés kódjaira van szükségünk 40 145,16 Ft összegben a posta biztosítási költségeinek mielőbbi kifizetéséhez, a posta expedíciója előtt.

Az áruk összege: 30 000.00 HUF

Biztosítási költségek: 40 145,16 HUF

Adalékok 5000.00 FT

A szállítandó összeg: 75 145,16 Ft HUF

Tranzakció ref: 01088027GX538580N .nyilván nem fizettem semmit,de megnyitottam sajnos ezt a linket mit tegyek? [link] köszönöm ha tudtok segíteni

2022. jún. 16. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem vírus, csak egy sima kereskedő oldal. Itt a csaló célja a pénzed megszerzése, és az oldal nem több, mint egy ajánlás, hogy itt vedd meg a kreditet hozzá. Ezzel az oldal is tisztában van és figyelmeztet is rá:

[link]

2022. jún. 16. 15:40
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm
2022. jún. 16. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Az első jól összefoglalta a lényeget.

2022. jún. 16. 15:57
 4/5 A kérdező kommentje:
megnyugtattatok hálásan köszönöm
2022. jún. 16. 16:00
 5/5 anonim válasza:

Azt valaki esetleg tudja, h mi tortenik akkor ha ez a penz ki lett fizetve?

Visszaszerezheto valahogy?

Vagy kell félni h leszedik a tobbi penzt a kartyarol?

Koszi

2023. febr. 25. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!