Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Egy IP logger link mennyire...

KmsRys kérdése:

Egy IP logger link mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan mit lehet egy ilyen adatból megállapítani, amit egy ilyen IP logger szolgáltat? Mármint úgy értem, hogy magánszemélyek mit tudnak kideríteni ez alapján, ha ilyet küldenek valakinek, és az illető meg is nyitja. Van bármi veszélye, vagy nem lényeges? Lehetséges, hogy a "támadó" utána látja, hogy mit csinálunk a neten?

2021. dec. 22. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kezdenek vele. Ne úgy képzeld el, hogy ha valakinek ismered az IP címét, akkor csak beírod valahová és úgy listázod a gépe tartalmát, mintha csak ott ülnél előtte. Túlterheléses támadás ellen a szolgáltatói modemekben is van védelem általában.
2021. dec. 22. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy magánszemély nem megy sokra vele, csak érdekelt, hogy mi a helyzet pontosan. Mert a weboldalak csak a szomszéd települést, és pár rendszer információt látnak IP alapján, megnéztem egy ilyet.
2021. dec. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!