Csinaltam biztonsagi mentes viberen de mikor iphonrol androidra tettem az alkalmazast minden eltunt. Miert?
Nekem meg a pénztárcám tűnt el miközben az orromat fújtam.
Hogy okozhatja egy papírzsebkendő a pénzem eltűnését..? 🤪
Nem lehet, hogy azért, mert az alkalmazás, nem kompatibilis Android-al? Még ha el is indul, valamennyiben talán eltérőbb, az adat-tároló a két rendszer között, erre gondolok:
Android\Data iphone-on nemtudom, hogy van ez, de, ha +1 mappa van előtte, tegyük fel: Android\Data\Iphone\Data akkor hibás, mert nem fogja beolvasni, ezt még nézd meg.
Nem való már a piacra az ifon.
Felsőbbrendűsködő elitista beképzelt cég aminek a termékeit túlszárnyalják már olyan kisebb cégek is amik mindenki számára elérhetőek.
És még képet is tudnak egymásnak küldeni és szabadon használhatnak SIM-kártyát amire a dolgaikat mentik.
Nem kell kártya cserénél a telefonba újra beírni a neveket és a telefonszámokat.
Igazából az ifonnál már minden jobb.
Az ifon azt üzeni a környezetének és a felhasználóinak:
Lenézlek benneteket!
És ettől a legjobban a felhasználó szív.
Ha megvan még az eredeti forrás, lehet hogy van rá célzott program ami átteszi...
Ha érdekel írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!