Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gmail-es postafiókomban...

A gmail-es postafiókomban voltam belépve és már többször előfordult hogy hirtelen kijelölődött az összes üzenet amikor egy vagy több üzenetet bejelöltem törlésre. Lehet hogy másvalaki is be volt lépve és meg akart viccelni?

Figyelt kérdés
Ugyanis perben álltam volt munkáltatómmal és most is készülőben van egy peren kívüli megállapodás, legalábbis ennek az előkészülete. Két éve amikor megszakadt a munkaviszonyom, akkor azzal szivattak hogy beléptek e Facebook-omba és kitörölték a munkahelyi adatokat. Erről rendőrségi jegyzőkönyv van hogy tényleg történt belépés. Persze hogy ki volt az nem derült ki. Kérdésem az lenne hogy kijelölődhet-e magától az összes üzenet, vagy az illető fel akarta hívni magára a figyelmet esetleg? Hogy mutassa, ellenőrzés alatt van a postafiókom. Normális válaszokat várok.

2022. jún. 12. 12:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget azoknak akik tényleg próbáltak segíteni, nemcsak hülyíteni próbálták itt a többieket és engem is. Végül az lett a megoldás, hogy amit az egyik hozzászóló írt, a kis négyzet alakú ikonról, valószínű amikor ki akartam törölni egy-két üzenetet, a kuka ikon helyett, erre a négyzetre nyomtam rá és így kijelölődött az összes üzenet. De lényeg az hogy megvan a megoldás. Ez nem csökkenti annak a jelentőségét amit a kérdésfeltevés magyarázat rubrikájába írtam mert az tényleg megvalósult. Mivel számítástechnikai ismereteim csekélyek, ezért itt próbálok a gyakorikérdéseken információhoz jutni.
2022. jún. 15. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!