Feltörték a facebookomat mit tudok tenni ?
Figyelt kérdés
ma reggel oda öltem a géphez meg nyitottam az fb-et és ki voltam jelentkeztetve me adtam a jelszavam azt irta "hibás 12 órája változtatta meg" de én nem módosítottam kértem elfelejtett jelszót de az emailt is meg változtatták be léptem az email-be es a email meg változtatos emailben volt egy lehetőség "ha nem tavoltál" ott ugyan sikerült valamit kezdenem de kért személyit amit korabban nem adtam meg , azt irtak 24 óra és vissza kapom mit lehett még tenni az ügy érdekében ???????2022. máj. 10. 11:13
1/9 A kérdező kommentje:
ja és az emailben azt írta hogy valahol vietnámba léptek be
2022. máj. 10. 11:14
2/9 anonim válasza:
Újra regisztrálsz és legközelebb nem regisztrálsz kétes oldalakon, nem használod két helyen ugyan azt a jelszót, használod a kétfaktoros hitelesítést és nem adod meg senkinek se a jelszót, a legjobb barátnak se.
3/9 A kérdező kommentje:
nme reggeltem vele sehol
2022. máj. 10. 11:38
4/9 anonim válasza:
Ez csak egy azok közül amiket felsoroltam, ha a többi közül egynek az ellenkezője is megvalósult, akkor nem feltörtek, hanem a te hibádból kitalálták a jelszót. Legfőképpen a kétfaktoros hitelesítés hiánya volt az, ami egyenes utat adott a vietnámi behatolónak.
5/9 A kérdező kommentje:
2 faktoirális hitlesités 2 élü kard mrt ha a második faktor meg van ok de ha elveszet pl telefon szom kártya email stb akkor buktad örökre a accountot igy azota hogy ez meg történt velem nem hasznalom
2022. máj. 10. 11:56
6/9 Shaddark válasza:
Ez butaság.
A mobil appokra be tudsz jelentkezni weboldalról is. Ha elveszted a mobilodat amire felraktad, akkor web böngészőből kérhetsz mindegyiktől egyszeri kódot.
De a legtöbb alapból ad amikor beregisztrálsz. Ezeket el kellene mentened és ha baj van - elhagyod a mobilt akkor van mihez nyúlnod amikor átírod.
A legtöbb rendelkezik biztonsági másolat opcióval, ami a felhőbe menti titkosítva az adataidat. És ahonnan fel tudod másik eszközre rakni.
Email meg nehéz elhagyni. Így lehet ahogyan most, ha kitalálsz semennyire nem működő konteókat magadnak...
7/9 anonim válasza:
A mobilszolgáltató ad új SIM kártyát és hozzárendeli a neveden lévő telefonszámot is, úgyhogy az elvesztés sem jelent végleges kizárást. Nem véletlenül erőltetik annyira a kétfaktoros hitelesítést, jelenleg nincs annál biztosabb, hogy ott van a kezedben a fizikai eszköz, amire kiküldik a kódot, és azt csak te látod.
8/9 A kérdező kommentje:
a régi ez előti fb is a faktorok miatt vesztettem el 2 email volt meg adva egy elsodleges amivel regeltem es egy masodik amit utana adftam meg a regeltet elvesztettem az uj mobilomon amikor probaltam be lepni nem ismert fel es a reggeltre küldött csak kodott
2022. máj. 10. 18:07
9/9 anonim válasza:
Helló. Nekem is volt ilyen, de 2 hónapja. Én olyan szerencsétlen voltam, hogy a bankkártyám meg volt adva a fiókhoz és tőlem pénzt is nyúltak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!