Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a facebookomat mit...

Feltörték a facebookomat mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
ma reggel oda öltem a géphez meg nyitottam az fb-et és ki voltam jelentkeztetve me adtam a jelszavam azt irta "hibás 12 órája változtatta meg" de én nem módosítottam kértem elfelejtett jelszót de az emailt is meg változtatták be léptem az email-be es a email meg változtatos emailben volt egy lehetőség "ha nem tavoltál" ott ugyan sikerült valamit kezdenem de kért személyit amit korabban nem adtam meg , azt irtak 24 óra és vissza kapom mit lehett még tenni az ügy érdekében ???????

2022. máj. 10. 11:13
 1/9 A kérdező kommentje:
ja és az emailben azt írta hogy valahol vietnámba léptek be
2022. máj. 10. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Újra regisztrálsz és legközelebb nem regisztrálsz kétes oldalakon, nem használod két helyen ugyan azt a jelszót, használod a kétfaktoros hitelesítést és nem adod meg senkinek se a jelszót, a legjobb barátnak se.
2022. máj. 10. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
nme reggeltem vele sehol
2022. máj. 10. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy azok közül amiket felsoroltam, ha a többi közül egynek az ellenkezője is megvalósult, akkor nem feltörtek, hanem a te hibádból kitalálták a jelszót. Legfőképpen a kétfaktoros hitelesítés hiánya volt az, ami egyenes utat adott a vietnámi behatolónak.
2022. máj. 10. 11:42
 5/9 A kérdező kommentje:
2 faktoirális hitlesités 2 élü kard mrt ha a második faktor meg van ok de ha elveszet pl telefon szom kártya email stb akkor buktad örökre a accountot igy azota hogy ez meg történt velem nem hasznalom
2022. máj. 10. 11:56
 6/9 Shaddark ***** válasza:
100%

Ez butaság.

A mobil appokra be tudsz jelentkezni weboldalról is. Ha elveszted a mobilodat amire felraktad, akkor web böngészőből kérhetsz mindegyiktől egyszeri kódot.

De a legtöbb alapból ad amikor beregisztrálsz. Ezeket el kellene mentened és ha baj van - elhagyod a mobilt akkor van mihez nyúlnod amikor átírod.

A legtöbb rendelkezik biztonsági másolat opcióval, ami a felhőbe menti titkosítva az adataidat. És ahonnan fel tudod másik eszközre rakni.

Email meg nehéz elhagyni. Így lehet ahogyan most, ha kitalálsz semennyire nem működő konteókat magadnak...

2022. máj. 10. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A mobilszolgáltató ad új SIM kártyát és hozzárendeli a neveden lévő telefonszámot is, úgyhogy az elvesztés sem jelent végleges kizárást. Nem véletlenül erőltetik annyira a kétfaktoros hitelesítést, jelenleg nincs annál biztosabb, hogy ott van a kezedben a fizikai eszköz, amire kiküldik a kódot, és azt csak te látod.
2022. máj. 10. 15:23
 8/9 A kérdező kommentje:
a régi ez előti fb is a faktorok miatt vesztettem el 2 email volt meg adva egy elsodleges amivel regeltem es egy masodik amit utana adftam meg a regeltet elvesztettem az uj mobilomon amikor probaltam be lepni nem ismert fel es a reggeltre küldött csak kodott
2022. máj. 10. 18:07
 9/9 anonim válasza:
Helló. Nekem is volt ilyen, de 2 hónapja. Én olyan szerencsétlen voltam, hogy a bankkártyám meg volt adva a fiókhoz és tőlem pénzt is nyúltak le.
2022. máj. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!