25 napja rendeltem innen elég nagy összegben. Azóta megszűnt a weboldal..a rendelés után rögtön azt írta ki a rendszer hogy "kiszállítva". Nem kaptam semmilyen megerősítő emailt, nem tudtam kapcsolatba lépni velük. Amíg létezett a weboldal, azt írta csak akkor kapok emailt ha már az országomban van a csomag, és egyébként express szállítást ígért, meg 30 napos visszatérítést...Mit tehetek ebben a helyzetben? Valaki esetleg rendelt onnan?
A kapzsisag sajnos megbosszulja magat. Nyilvan ultra-hiper-szuper kedvezmennyel arultak valamit ami amugy draga statusszimbolum (random nike sneaker, iphone, gucci napszemuveg) amire az erre fogekonyak azonnal raugranak, megvartak mig 1 honap alatt a leheto legtobb megrendeles esik be elore kifizetve, majd felszivodtak. Cegnev nincs, kontakt nincs, orszagot se tudod, ugyhogy annak a penznek bucsut inthetsz.
2022. ápr. 25. 12:32
12/21 anonim válasza:
Mindig meglep, hogy még vannak ilyen idióták akik ezeknek a kamuknak bedőlnek. 2005 tájékán tartottunk felvilágosító oktatást az internet veszélyeiről akkor középkorú embereknek. Első helyen szerepelt, hogy miként lehet meggyőződni egy weboldal hitelességéről. Pedig akkor még azt sem tudta senki mi az az ÁSZF. Mindenki számára elérhető céginformációs oldalakról meg csak álmodtunk.
2022. ápr. 25. 12:32
13/21 anonim válasza:
Mellekesen, nem csodalkoznek ha jovo heten elindulna a shopcacas.xyz domain-en egy webshop, fel ev mulva meg a shopcadas.xyz-en es eljatszanak ugyanezt, aztan cabasshop.xyz neven ismet...
2022. ápr. 25. 12:34
14/21 anonim válasza:
hány éves vagy kérdező?
Ilyennek bedőlni több, mint szánalmas
2022. ápr. 25. 12:36
15/21 anonim válasza:
"gondolom se Általános szerződési feltételek, se cégnév, se"
A helyzet az hogy soknál van. Mind kamu. Vagy a bejegyzett cím egy borsod megyei épület nélküli telekre mutat, az ügyvezető igazgató valójában egy hajléktalan akit 1x megfizettek hogy kiváltsa a papírokat a hivatalban.
De ezeknek senki se fog utánajárni. Pénzt nem kapsz vissza. Rendőrségen lehet feljelentést tenni csalás megalapozott gyanújával.
2022. ápr. 25. 12:47
16/21 anonim válasza:
Kozben megneztem: 160 ezres noi taskakrol van szo, amiket nyilvan negyed aron kinaltak. Innentol semmin nem csodalkozom, szoke no-effektus...
2022. ápr. 25. 12:51
17/21 anonim válasza:
"Mondjuk amit legutóbb itt olvastam az pont hogy bejegyzett, legális áruház volt.
De mégis átvert mindenkit." Sajnos ilyen is van. De mit lehet várni egy átb.szás céljára létrehozott webshoptól? Hogy majd pont veled kivételesen jófejek lesznek?
2022. ápr. 25. 12:57
18/21 Shaddark válasza:
"De mit lehet várni egy átb.szás céljára létrehozott webshoptól?"
Én a webshoptól semmit, de a hatóságoktól, az államtól azért minimum azt hogy a bizonyítottan átverésből élő emberke (céges bankszámlára utaltak neki) a hűvösön csücsüljön.
Nem bosszúból, de a mai napig csinálja ezeket sorra. Pedig 100+ ember feljelentette már. A szervek mondanak valami kamu kifogást és lesz...k.
Ez engem idegesít. Bár engem nem vertek át, nem végzek ugyan SWAT kockázat elemzést vásárlás előtt :) de pár-tízezerért pár-százezret én nem kockáztatok. Mondjuk nem is járok póker klubba, de aki igen azokat is meg kellene védeni. Ezért létezik az állam és ezért fizetem az adómból a szerveket.
Hiába van 14 napos elállás, ha valaki el sem küldi az árut, nem tudják visszaküldeni. És ha a hatóság azt mondja hogy nem történt semmi mert szerinte magán számlára utalt - ez nincs így rendben.
2022. ápr. 25. 13:03
19/21 A kérdező kommentje:
Elég ellenséges itt mindenki mintha én lennék itt a rosszfiú. Én is tisztában vagyok vele hogy lehettem volna körültekintőbb, és ahogy sokan mondtátok ez tanuló pénz volt, ezentúl jobban figyelek. Nem sokat segít ha leírjátok mekkora idióta vagyok, én csak szeretném kihozni ebből a szar helyzetből a legtöbbet, el is mentem a bankba. Kedves 16-os pedig jobb lenne ha nem vádaskodna alaptalanul, van egy táskákat árusító hasonló weboldal, de ahonnét én rendeltem nem tudod megnézni ugyanis mint említettem azóta nem létezik. Köszönöm azoknak akik értelmes válaszokat adtak<3
2022. ápr. 26. 21:27
20/21 anonim válasza:
"de ahonnét én rendeltem nem tudod megnézni ugyanis mint említettem azóta nem létezik"
De megtudja nézni. Vannak olyan oldalak az interneten ahol már nem élő archív oldalakra lehet rákeresni. Csak aki ilyen zokni az még nem hallott róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!