Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan férhetnék hozzá az...

Hogyan férhetnék hozzá az adatokhoz?

Figyelt kérdés

Párom meghalt kedden és nem tudom hogyan férhetnék hozzá a telefonján az adatokhoz! A gépet ubunturól elértem, lementettem ami volt, de a telefonon van még legalább 1000 kép és minden fontos telefonszám!

Ujjlenyomatos és kódos a telefon, Samsung! Van bármi módja, hogy csak a képeket valahogyan lementsem? Benne van minden emlék és én nem tudom levenni, hogy meglegyen nekem, hogy maradjon itt valami belőle! Mit nyomjak meg? Hogy lehetne valahogy csak egy keveset, ami nem titkos mappában van csak valamennyit!

A TV-n beléptünk a Samsung jelszóval, de nem tudom a kódját és a gmailt se! Lehet valahol kérni tőlük, hogy segítsenek? A facebook se akar segíteni, mert nem én vagyok az örökös! Hogyan férhetnék hozzá, csak a képek kellenének a telefonról, csak legalább az.

2022. ápr. 21. 19:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

gmail és a hozzátartozó dolgokhoz, tehetsz egy próbát evvel:

"Bizonyos körülmények fennállása esetén az elhunyt felhasználó fiókjának tartalmát rendelkezésre bocsáthatjuk."

aztán, hogy ez pontosan mit takar...

[link]

2022. ápr. 21. 19:21
 2/21 A kérdező kommentje:

Már néztem, de van egy ilyen: "Tudomásul veszem, hogy amennyiben az elhunyt személy fiókadataihoz való hozzáférésemre vonatkozó kérésemet jóváhagyják, be kell szereznem egy, az Egyesült Államokban kiadott bírósági végzést. Szintén megértettem, hogy a Google biztosítja számomra a bírósági végzéshez szükséges nyelvet." Hogy vegyek elő egy ilyet??

Valahogy a Samsung fiókba nem lehetne abba a fiókba bejelentkezett TV-vel bemenni, hogy a tv-n leokézzam a belépést? Onnan elvileg lehetne nyitni a telefont és meglenne minden!

2022. ápr. 21. 19:33
 3/21 anonim ***** válasza:
Esetleg a Samsung kirendeltségénél próbálj meg érdeklödni, lehet, hogy ök tudnak valamit segíteni.
2022. ápr. 21. 19:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Valahol van egy kép a beírt adatokkal és nem találom! Egyszerűen nem jut eszembe a jelszó, de nem tudok másra gondolni! Kellenek azok a képek, benne van az életünk, benne van minden!
2022. ápr. 21. 19:38
 5/21 anonim ***** válasza:
Mission: Impossible
2022. ápr. 21. 19:45
 6/21 A kérdező kommentje:
Megvan a kép, de a jelszót nem látni csak a csillagokat, csak a nevet és születési adatokat! Miért ilyen nehéz ez? Én írtam be a jelszót és nem tudom!
2022. ápr. 21. 19:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Nincs a telefon belépve ebbe. Csak a google fiókok maradtak és a számkód, amit nem tudok.
2022. ápr. 21. 19:58
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogyhogy nem ismertétek legalább egymás feloldó kódját? Én tudom a feleségemét és ő is az enyémet.

Ha sem a kód nincs meg, sem a Google jelszó és az automatikus felhő mentés sem volt bekapcsolva, akkor veszett fejsze nyele.

Gépen bárhol nincs elmentve a Google jelszava? Mert abból már ki lehetne indulni.

2022. ápr. 21. 21:15
 9/21 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. És részvétem. Ott megvan minden, amig nem kerül avatatlan kezekbe.

Több módszer van kinyitni egy telefont:

- szervizben biztos tudnak segiteni. Én még nem dolgoztam olyan "screen unlock" cuccal, amibe ne lett volna arab betűs szöveg.

- fél órás keresgélés/letöltögetés után, majd 5-10 perc telepitgetéssel le is lehet cserélni a gyári rendszert, az un. data könyvtár piszkálása nélkül. Melyben a fotók vannak.

- gyári helyreállitást is lehet csinálni és lehet akkor is megmaradnak a fotók. Bár gyári szoftverrel sosem dolgoztam, azokat azonnal törlöm, szóval nem jutok el velük egy esetleges problémáig.

2022. ápr. 21. 21:57
 10/21 anonim ***** válasza:
22%

"Ujjlenyomatos"

Egy próbát megér az elhunyt megfelelő ujját hozzáérinteni a feloldáshoz...

(pl ha nyitott a koporsó)

2022. ápr. 21. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!