Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Spybot Anti-beacon c. programo...

Gublug kérdése:

Spybot Anti-beacon c. programot elmondanátok, hogy mire jó?

Figyelt kérdés

Elmondaná valaki kérem, hogy pontosan mire is jó ez a telemetriás izé?

[link]

Köszönöm.

2022. ápr. 12. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

A Windowsban (de egyébként a Microsofton kívül sok más nagy szoftvergyártó - Apple, Adobe, Google,... - termékében) van telemetria, egy olyan funkció, amely adatokat gyűjt a szoftver használata közben és azokat elküldi a gyártónak. A topiknyitó kérdésben szereplő program elvileg ezen programok által alkalmazott telemetriát iktatja ki.

Ehhez hasonló célú, de ingyenes szoftver:

[link]

2022. ápr. 12. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Ó, köszönöm szépen! Régebben értettem, hogy mire jó ez, de azóta elfelejtettem, viszont mindenképp köszi az új ajánlást!

Tisztelet Neked!

2022. ápr. 12. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk az érdekes, hogy amit ajánlottál, az Microsoft Partner. A linkedre kattintva már látszik is. Ez mit jelenthet? A Microsoft engedélyt adott egy ilyen program létrejöttére ami igazából a Microsoft ellen dolgozik? Hogy van ez?
2022. ápr. 12. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Maga a cég Microsoft Partner, de lehet tévedek.

Egyébként én is inkább a #1 hozzászólásban említett O&O Shut Up 10 alkalmazást ajánlom, ha szeretnéd egy picit jobban felturbózni az adatvédelmet. Bár ez az alkalmazás csak a Windows-ra - azaz külső alkalmazásokra nem - terjed ki.

2022. ápr. 12. 17:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2022. ápr. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!