Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Spybot Search and Destroy-t...

Spybot Search and Destroy-t használok, talált a progi több fenyegetést is, de egy részüket nem engedi leszedni. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Az egyik ilyen régóta van rajta, Babylon, arról tudtam, de akárhányszor próbáltam, csak felismerni tudta, leszedni nem. Néztem AVG-vel is, az nem talált egy hibát sem.

2014. febr. 1. 22:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Csökkentett módban futtasd.
2014. febr. 1. 22:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Mert használat közben nem lehet törölni.

Ezek kémprogramok, kéretlen alakalmazások.

Indítsd újra a gépet netez húzd ki és rögtön kezdd használni a spybotot és ne használj közben semmit.

2014. febr. 1. 23:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! 1 kivételével mindet sikerült leszedni, de a Somoto Betterinstaller ott maradt. Utánanéztem cikknek, hogy mit kéne ( [link] de nagyon nem vagyok otthon a témában, nem értem, akkor miket kéne lépni. Tudtok tippeket adni?
2014. febr. 1. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!