Akik mobillal fizetnek nem félnek hogy leszippancsák az összes személyes adatát a telefonról?
Nem, mert aki csak egy kicsit is tisztában van vele mi történik fizetésnél, tudja hogy ez nem lehetséges.
2. "összes személyes adatát" - Tehát az összes személyes adatodat a telefonodon tárolod? Vércsoportod, TB számod, Édesanyád neve stb. mindd benne van a telefonodban?
aha hogyne hidjem el hogy a mai technikával nem meg valósítható ez meg! Hülyének néztek? Szerintem meg úgy olvassa le a a jelszavakat meg a képeket aztán majd megy a csodálkozás ha az intim fotóid a neten kötnek ki
tudom amit tudok
Azt mondja, "hidjem el". Nincs is több kérdésem...
Akinek meg intim fotói vannak bármilyen eszközén, az mind megérdemli a sorsát.
Kérdező, ahogy hozzá állsz a kérdéshez kb a paranoid skizofrénia határait súrolja.
De ha tényleg azt hiszed hogy ez így működik, az azt mutatja hogy amúgy a leghalványabb fogalmad nincs ezeknek a dolgoknak a technikai hátteréről.
Kb mintha attól rettegnél hogy veszel egy csokit a boltba, és fizetéskor az összes folyószámla egyenleged leszippantják róla, ami amúgy egy olyan ember esetében aki nem minimálbért meg ahhoz közeli összeget keres, nagyobb tétel is lehet.
tudom amit tudok
Az lehet. De hogy mukodik az online fizetes, na arrol halvany gozod sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!