Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért zaklat engem a PC-m...

Gungasam kérdése:

Miért zaklat engem a PC-m folyton? Vagy hatszor egymás után felugró ablak naponta 3x-5x!!

Figyelt kérdés
Néhány napja folyton felugró tenyérnyi ablakkal zaklat a google chrome! Az van rajta, hogy vírus van vagy lesz a gépemen és jaj lejár a Nortonom. Honnan van nekem Nortonom? Miért jár le? Nem is fizettem ilyesmi után? Vagy lenyúlták az árát és nem vettem észre? Van gépen a windows defender és avira. Ez nem egy első vonalbeli harcigép...A google beállításokban nem bírtam leállítani a felugró ablakot...Jó tanácsot szeretnék kapni, amit ha megfogadok elmarad ez az örökös lekapcsolgatási kényszer....

2022. márc. 2. 22:48
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
100%

Más programokkal vagy hardverhez kapott CD -kel könnyen felmehet a Norton, ha nem figyelsz oda, és nem szeded ki a pipát.

Simán le tudod törölni hagyományos módon a programok eltávolításánál, illetve a böngésző addon -ját is a böngésződön belül. Úgy ahogy a többi addon -t is.

2022. márc. 3. 00:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Chrome letöröl

2. Norton letöröl (már ha megtalálod, ha nem pl. Geek Uninstallerrel)

3.Chrome visszatelepít

2022. márc. 3. 09:15
 3/5 Takysoft ***** válasza:
100%

Először is, hogyan kell ezt megelőzni:

Soha semmit ne telepíts "next-next-finish" módszerrel. egy videolejátszó vagy torrentkliens egy RAKÁS vackot magával húz, ha nem arra klikkelsz, hogy "ezt nem köszi"

Második hiba:

Soha nem futtatsz/telepítesz semmit ismeretlen forrásból. Így jönnek a férgek :)

Harmadik hiba: Amikor a gép kérdez valamit, OLVASD EL, és ÉRTELMEZD, és annak megfelelően válaszolj, akkor is, ha tovább tart (pl beállítani a cookie-kat egy sima "mindet elfogadom" helyett)

Megoldások erre a 3 hülyeségre:

1: "Programok telepítése és törlése" menüben törölj mindent, ami nem oda való. Ha nem tudod, hogy valami micsoda, kérdezz meg valakit. Vagy töröld. Ha fontos volt, majd visszateszed :D

(legalább megtudod, mi az)

2: Erre valami spyware irtót futtatsz. SuperAntiSpyware pl nekem be szokott válni. Telepíted az INGYENES verziót. Pucolsz egyet, majd törlöd azt is. Az se kell hosszú távon. Így pucolhatsz akár többel is.

3: Chrome-ban a weblapbeállításoknak kitörölsz MINDEN olyan engedélyt, amit adtál weblapoknak, hogy értesítéseket küldjenek.

És SOHA többé nem adsz engedéylt weblapoknak, hogy értesítéseket küldjenek, mert az gyökérség. Már az is, hogy megkérdeznek ilyet...

2022. márc. 3. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
Jelentsd fel a rendőrségen a PC-d zaklatásért, pár év börtön esélyes neki, ha a bíróság megszavazta 🤣
2022. márc. 4. 12:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat amelyek előre mutatóak és hasznosak!
2022. márc. 5. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!