Miért omlik össze folyton a flash player? Naponta legalább 10-15x.
Tippjeim :
- A feltelepített Flash Player Firefox-hoz való (ha jól tudom van külön Mozzila-hoz és Internet Explorerhez)?
- Flash Playert szoktad frissíteni? (mivel 13.ver a Firefoxod van gondolom igen)
- Eszközök - Kiegészítők - Bővítmények menüben ha megnézed, nincs túl sok telepített alkalmazás. Amit biztosan nem használsz tiltsd le.
Végső esetben távolítsd el a Flash Playert és a Firefoxot is, majd töltsd le a legújabbakat és telepítsd fel azokat.
Ha sok könyvjelződ van készíts biztonsági mentést, hátha újratelepítés után szükséged lesz rá. Nem hiszem hogy kellene, de biztos ami biztos.
Könyvjelzők - Minden könyvjelző megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés (json fájlt hoz létre) vagy Könyvjelzők exportálása html-be (html fájlt hoz létre)
Hát kezdek a felé hajlani, hogy hibás az új Flash Player. Már egyre több helyen lehet olvasni ilyen problémáról.
Nekem is települt néhány órája a frissítés és már nálam is többször összeomlott.
Nekem a 11.3 r300 volt fent már eltávolítottam mert annyira idegesített.
Helyette újra telepítettem a 11.2.202 verziót és azóta még nem omlott össze. Legfeljebb egy darabig nem engedem frissülni.
Innen töltöttem le a régebbi verziót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!