Az avast 5 mellé szerintetek rakjak tűz falat vagy nem kell?
Figyelt kérdés
és ha igen akor meiket ajánlanátok2010. szept. 10. 16:13
1/12 A kérdező kommentje:
win7 van
2010. szept. 10. 16:15
2/12 anonim válasza:
Én nem avastot, hanem Kaspersky-t tennék fel :)
Amúgy tűzfalnak: Comodo, Kerio Personal Firewall, Sygate Personal Firewall.
Általában a nagy tűzfalak ingyenesek, és jók személyes használatra. Windows tűzfalat felejtsd el. Amúgy a Comodot akkor ajánlom, ha nem torrentezel, mert akkor megeshet, hogy nem működik a kliens.
3/12 anonim válasza:
Egyetértek, a Kaspersky a legjobb.
4/12 anonim válasza:
Hehe, de ő gondolom az ingyenes változatra értette -.- . Szerintem a Comodo tűzfalat érdemes használni:)
5/12 A kérdező kommentje:
igen a ingyenes re gondoltam
2010. szept. 10. 16:43
6/12 A kérdező kommentje:
és már avast5 van én csak tűz falat kérdeztem
2010. szept. 10. 16:45
7/12 anonim válasza:
mire jo a tuzfal? csak allandoan bezavar hogy engedely kell neki meg hasonlo?tevedek
8/12 anonim válasza:
"Windows tűzfalat felejtsd el."
Te meg haladj a korral. Win7 saját tűzfala van olyan jó, mint bármelyik másik tűzfal. Legalább az legyen bekapcsolva.
9/12 anonim válasza:
Én Windows XP tűzfalat használok, és még nem történt komolyabb probléma mióta vigyázok az interneten.
10/12 anonim válasza:
Windows 7 alatt a saját tűzfala. Nem kell beállítani, nem kell letölteni, telepíteni, stb., ingyenesen jár a Windows-zal együtt. :)
Egy avast! Free & W7 Firewall user
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!