Milyen jó vírusírtó van az Eseten, Kasperskyn, Avaston kívül?
hmm fura
esetet használok 15 éve
régi öreg xp-s laptopomon is futott rendszer lassulást nem tapasztaltam
Nálam csak Windows Defender van. Ha használnék bármilyet, akkor egy legálisan licenszelt Bitdefender I.S. lenne az 1 eszközre 1 évre, bár jelenleg arra sincs szükségem.
Maga a szoftvergyártók hozzáállása miatt sem vagyok hajlandó semmit tartósan használni. Iszonyatosan pofátlanok, mindenhová benéznek a PC-n, küldik a marketingleveleket, riogatnak fals üzenetekkel, félretájékoztatnak, előre cseszegetnek spamszerű levelekkel, hogy ne felejtsd el megújítani az előfizetést, stb. Nekem az is gyanús, hogy néhány cégnél a kormány titkosszervezetei is beszállnak a buliba. A ruszki cégnél nehezen hiszem el, hogy Vologya nem ült fel még a vonatjukra, amikor a program eleve úgy indul, hogy alapértelmezettként küldi rólad az adatokat a központba, amit majd csak utólag tudsz kikapcsolni.
Androidon meg abszolút nincs semmi, csak a gyártó beépített védelmi rendszere. De ez kb. mindenre igaz, ha folyton a tilosban mászkálsz, előbb-utóbb valaki megb@sz érte.
hetesnek teljesen igaza van
eset szlovák magyar cég
és úgy hallottam, hogy a szlovákok elég jók az informatikában.....
személyes tapasztalat, hogy az eset még automatikus üzemmódban is bejelzett néhány olyan helyen ahol a defender meg pl avast meg avg nem.
15 éve használom és egyszer sem nyeltem be semmilyen vírust se, kivédett mindent.
végezetül pedig a lassulásról, rendszerhasználatról:
elég sokat használom a notebookom telepekről és természetesen megy az eset is közbe háttérben de sose pörgeti fel a processzort és a telepeken se érződik, hogy szívná le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!