Feltelepítsem a RevisionOS Windows 10-est 11-et?
Iskolában is ezt használják mert sokkal gyorsabb mint a rendes Windows, informatikus is ezt javasolja.
Át lehet ellenőrizni a forráskódját is.
Nagyon tiszta rendszer nincs Microsoft szemetei benne amik csak helyet erőforrást terhelnek, nincs kémkedés.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=cm8eFWwywSg
Kommentek is elég jók.
Mi bajod van neked?
Normálisan kellene viselkedni az emberekkel.
Valószínűleg troll vagy.
Rendesen kellene segíteni, én elmondtam amit hallottam.
Jó, az meg tény, hogy buherált, tényleg ellenőrizhetetlen eredetű cuccban nem bízunk. Ha csak rákeresel, látsz csomó mindent, miben szívnak vele. A Windows Update alapból tiltva, az szerinted mennyivel biztonságosabb, mint naprakésznek lenni a frissen felfedezett biztonsági rések javításaival is? Ha bare bone rendszert akarnék csinálni egy meglevőből, nekem tisztább és egyszerűbb lenne egy sima shell scriptet karbantartani erre. Nekik valamiért nem ez volt a megfelelő út, törjük csak a fejünket, vajon miért nem?
Nyilván te nem vagy troll, ez a végtelenített értetlenkedés csak úgy van, igaz?
"Azt mondták az eredeti Windows egyik fejlesztője is benne van a RevisionOS fejlesztésében."
A felhasználási feltételek ennek ellent mondanak:
"This project is not affiliated with Microsoft Corporation. Windows is a registered trademark of Microsoft Corporation."
3 fejlesztő van megadva:
"* Monad
* Dreammjow
* XanderBaatz"
egyik sem írja magáról, hogy Microsoft alkalmazott lenne/lett volna.
Sokszor hibát összeomlást okoznak a frissítések, én szüneteltetni szoktam pár honnapot.
De akkor miért gyorsabb mint a Microsoft-é?
Kérdező, mi az, hogy nincs eredeti Androidod, mert az vírusos volt???
Én 7 év alatt egy darab malwaret nem tudtam összeszedni se a Sonyn, se a Samsungon.
Valamit te csinálsz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!