Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Pegasus-os lett a gépem?

Pegasus-os lett a gépem?

Figyelt kérdés

Pár napja nagyon belassult a gép és az internet is furcsán lassúvá vált, bizonyos baloldali híroldalak be sem töltődnek: 444,Telex,stb.

Ez Pegasus lehet? Hogyan lehet teljes Pegasus mentesítést végezni?

A nagyobb vírusírtó cégek cégek is mint az ESET,Kaspersky, csak hallgatnak a Pegasusról. Túl nagy falat nekik, vagy ők is kaptak lóvét hogy kussoljanak??

Gyanús ez nekem.. Régen ha egy új cyber fenyegetés jelent meg, akkor minden nagyobb vírusírtó cég közleményeket adott ki és azonnal patchelték az adatbázisukat, de a Pegasus esetében én nem tudok ilyesmiről.

2021. nov. 17. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Lassulás ellen nagyon jó megoldás ha linuxot használ az ember
2021. nov. 18. 23:40
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 Van egy szerver gépem amin Linux megy, de mindennapi használatra szerintem csak önszívatás Linuxot használni.
2021. nov. 19. 00:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért ez így elég erős kijelentés.

Maradjunk annyiban, hogy ez attól is függ mivel foglalkozol, mit csinálsz napi szinten vagy mi a munkád.

5 éve használok desktop-nak (is) linuxot, mert nekem pl könnyített az életemen és munkámon. De tudok olyan konkrét céget is, ahol a teljes fejlesztő csapat (vezetővel együtt) linuxon dolgozik szintén évek óta. Nem kicsi cég. Nyilván ha akkora önszivatás lenne, akkor nem tennék. :)

Én sem vagyok mazocihsta, sőt, pont ezért tértem át, mert windows nekem nem állt kézre és pro/kontra érveket egymás mellé téve a windows-al szemben nyert a linux/osx (utóbbi viszont hardverrel együtt nem fért bele a keretbe) tehát maradt a linux.

Nyilván ha .net-es alkalmazásokat fejlesztenék vagy CAD-ben kellene terveznem akkor a windows jobb választás. Tehát maradjunk annyiban, hogy felhasználási módtól függ, hogy melyiket érdemes használni.

#8-as voltam.

2021. nov. 19. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!