Miért nem lehet eltávolítani a Comodo Antivirust?
Figyelt kérdés
Pár napja tettem fel,és most át akartam váltani a ess-re és most nem tudom eltüntetni. Az Uninstall-nál megakad.2010. szept. 4. 18:01
1/9 anonim válasza:
Próbáld Revo Uninstalller-ral.És egy jó ötlet: ne használj ESS-t!Ha fizetnél érte, VIPRE vagy Kaspersky, ha ingyenes akkor inkább avast!-ot használj.
2/9 anonim válasza:
OFF, Elsőnek: Mi a bajod a Smart Security-vel? A legális, jól beállított (például kiterjesztett heurisztika) ESS kiváló!
3/9 anonim válasza:
Kb 3 hónapja vettem meg az ESS-t, reménykedve, hogy jó védelmet biztosít.Hát múlt héten meg egyszer csak bekapott 3 vírust, köztük a Conficker férget is, ami köztudottan elérhetetlenné teszi a vírusirtót.Most gyakorlatilag hiába dobtam ki 70 €-t 1 éves védelemért.Most VIPRE-t használok, és az azonnal kitakarította, és egyszer sem engedte be azokat többé.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
19 34-es: ESS-t hol vetted? BIT 592 boltban? Vagy neten? Esetleg a haveroktól, kéz alatt? EGY gépre jó a licensze, nem ötre. Nem eredeti, tört Windows-ra NEM lehet ESET-NOD-ot telepíteni. Ha viszont valóban eredeti, akkor is be kell állítani benne mindent, elsősorban a tűzfalát. Oktatási anyag van az ESET honlapján, ott kaphatsz segítséget is a beállításokhoz. [link]
6/9 anonim válasza:
ESET Smart Security 4.2 van a gépemen másfél éve, ide még nem jutott be se Conficker, se már! Ez a valódi, licenszes és naponta többször frissitett ESS viruskereső, ennek az adatbázisában régóta benne van. Én megvettem, az igaz, hogy kifizettem érte 17 ezer helyett 8800 forintot (50%-os kedvezménnyel). Ja és eredeti a Windows a gépemen.
7/9 anonim válasza:
Hivatalosan rendeltem a eset.hu-ról.
8/9 anonim válasza:
Eredeti a Windows a gépeden? Ha nem, akkor nem lehet ESET_NOD-ot telepíteni rá.
9/9 A kérdező kommentje:
AVG-T használok most már
2010. dec. 28. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!