Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen antivírust javasoltok?

Milyen antivírust javasoltok?

Figyelt kérdés

Valami ingyenes kellene, lehetőleg magyar nyelvű.

A gépem (Laptop):

Celeron dual core 2.10ghz

2gb ram

Windows 7

2011. aug. 10. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem magyar, de sok tudás nem kell hozzá: Avira Free

[link]

2011. aug. 10. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Én is ezt javasolnám.
2011. aug. 10. 22:57
 3/11 anonim ***** válasza:

Az Avira egy rakás...

Én használom most is win7-hez a AVG Internet Security 2011-et és eddig még nem volt vírustéren probléma! ja és magyar is.

2011. aug. 10. 23:55
 4/11 anonim ***** válasza:
"Az Avira egy rakás..."...teszteken az élvonalban van ugyanúgy, én is, ismerősi köröm is, bárki használja, mindenki elégedett, a vírusvédelemre, eg semmire nem panaszkodtak, fogyasztása is szinte semmi....de biztos neked van igazad :)
2011. aug. 11. 00:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Azok között, amikről pl itt is vita megy, nincs sok különbség, legfeljebb néhány tized százalék a felismerésben, na, és persze a funkciók bőségében, hogy a gépigényt már ne is említsük. Az AVG szerintem túl sok lenne a gépednek (nagyon fogná), inkább Avastot vagy Avirát tegyél fel. Értelemszerűen az ing

yenes verziót mindből, a fentebb említett AVG IS legfeljebb próbaidős.

A legfontosabb: NE használj tört antivírust! Annyival nem jobbak a fizetősek, hogy megérje törni, és ilyen kockázatnak kitenni a rendszered!

2011. aug. 11. 00:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Előző...igazad van.

Ennyit fűznék hozzá:

[link]

2011. aug. 11. 00:20
 7/11 anonim válasza:
avira sokal jobb mint a avg -.- (kérdésedre válaszolva avira free :D)
2011. aug. 11. 07:05
 8/11 anonim ***** válasza:

A teszteket ne nézzétek, mert egyrészt bárki lefizetheti a tesztelőket, másrészt nem mutatják be az életbeli viszonyokat.

A vírusirtók egy részét sokszor kikapcsolják, és másik részét tesztelik. Vagy csak a heurisztikát, vagy csak az adatbázist, stb.

TALÁN még ez a legéletszagúbb, itt be van kapcsolva a vírusirtó és közben letöltik, majd ha sikerült, futtatják a kártevőket, így a vírusirtó összes védelme közbeléphet:

[link]

De még ez se elég ahhoz, hogy ez alapján válasszunk.

Szóval teszteket ne!

Sok szabályt be kell tartani, és akkor lesz biztonságban vagy nagyobb biztonságban a gép. A vírusirtó az csak egyetlen láncszem. Az a láncszem is fontos, de más láncszemek is kellenek, hogy a lánc összeálljon.

Az Avira nagyon jó, de nincs magyar nyelvű verzió.

Az avast!-ot NEM javaslom, ha jót akarsz magadnak!!!!!

Microsoft Security Essentials (eredeti win-re), Panda Cloud free (ha állandó a netkapcsolat), AVG vagy COMODO (hozzáértést igényel), amiket én javasolnék.

2011. aug. 11. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:
én viprét használók ingyen így http://www.youtube.com/watch?v=gIDy7thrSpU
2011. aug. 12. 14:40
 10/11 hando83 válasza:

Én Nod32-őt használok és teljesen ingyen.

Mivel ha lejár a licenc csak beírok egy másikat és már megyen is tovább.

2011. aug. 19. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!