Milyen antivírust javasoltok?
Valami ingyenes kellene, lehetőleg magyar nyelvű.
A gépem (Laptop):
Celeron dual core 2.10ghz
2gb ram
Windows 7
Nem magyar, de sok tudás nem kell hozzá: Avira Free
Az Avira egy rakás...
Én használom most is win7-hez a AVG Internet Security 2011-et és eddig még nem volt vírustéren probléma! ja és magyar is.
Azok között, amikről pl itt is vita megy, nincs sok különbség, legfeljebb néhány tized százalék a felismerésben, na, és persze a funkciók bőségében, hogy a gépigényt már ne is említsük. Az AVG szerintem túl sok lenne a gépednek (nagyon fogná), inkább Avastot vagy Avirát tegyél fel. Értelemszerűen az ing
yenes verziót mindből, a fentebb említett AVG IS legfeljebb próbaidős.
A legfontosabb: NE használj tört antivírust! Annyival nem jobbak a fizetősek, hogy megérje törni, és ilyen kockázatnak kitenni a rendszered!
A teszteket ne nézzétek, mert egyrészt bárki lefizetheti a tesztelőket, másrészt nem mutatják be az életbeli viszonyokat.
A vírusirtók egy részét sokszor kikapcsolják, és másik részét tesztelik. Vagy csak a heurisztikát, vagy csak az adatbázist, stb.
TALÁN még ez a legéletszagúbb, itt be van kapcsolva a vírusirtó és közben letöltik, majd ha sikerült, futtatják a kártevőket, így a vírusirtó összes védelme közbeléphet:
De még ez se elég ahhoz, hogy ez alapján válasszunk.
Szóval teszteket ne!
Sok szabályt be kell tartani, és akkor lesz biztonságban vagy nagyobb biztonságban a gép. A vírusirtó az csak egyetlen láncszem. Az a láncszem is fontos, de más láncszemek is kellenek, hogy a lánc összeálljon.
Az Avira nagyon jó, de nincs magyar nyelvű verzió.
Az avast!-ot NEM javaslom, ha jót akarsz magadnak!!!!!
Microsoft Security Essentials (eredeti win-re), Panda Cloud free (ha állandó a netkapcsolat), AVG vagy COMODO (hozzáértést igényel), amiket én javasolnék.
Én Nod32-őt használok és teljesen ingyen.
Mivel ha lejár a licenc csak beírok egy másikat és már megyen is tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!