Virusirtot /fizetos/ha letorlom, mert kiprobalok egy masikat/ingyeneset/ kesobb vissza tudom ujra tolteni a regebbit?
Par hete telepitettem a virusirtot,de nem ismeri fel a HP Total Care Advisor.Azt irja ,hogy nincs telepitve virusirto a gepen.Most,ha letorlom a fizetos McAfee virusirtot,kiprobalok egy ingyenes masik virusirtot,hatha azt felismeri,vissza tudom ujra tolteni az McAfee virusirtot?
Minden rendben McAfee-vel,nem tudom,hogy miert nem ismeri fel? Kezdo vagyok.
Koszi a gyors valaszt megprobalom!
Azt hallottam,hogy amit az internetrol toltok le ingyenes virusirtot az semmit sem er,ezert fizettunk erte.Kezdo vagyok,nem nagyon ertek hozza.
Oke,az Avast fogom kiprobalni.Az ingyeneset havonta le kell tolteni vagy letezik mas megoldas is?
Koszi,hogy segitetek!!
Az ingyenesek közül az AVG nem a legjobb, az Avira meg ERŐSEN lebutított.
De legális Windows-ra a Microsoft Security Essentials, nem legálisra az avast! már jók. Azt hallottam, hogy az első jobb, de a 2.-at használom (pedig legális a Win :) ), és nincs összehasonlítási alapom.
Ja, az avast!-ot regisztrálod, és egy évig jó. De szerintem mostmár használd ki a McAfee-t, vagy add el a license-t, ELVILEG megteheted, gyakorlatilag nem tudom, járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!