Hova tűntek a fájlaim?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, összeomlott az Iphone SE-m egy hete, és csak a teljes visszállítással tudtam újra életre kelteni, viszont nem volt biztonsági mentésem, így biztos voltam benne, hogy minden elvész. De aztán egy napra rá megjelentek a kontaktjaim a telefonszámokkal, aztán a hangfelvételek, pedig nem csináltam semmit. Beléptem a beállításoknál az ICloud fülbe, és amikor a "tárhely kezelése"-re megyek, akkor kiírja, hogy mennyi icloud tárhelyem van (jelenleg 50 gigásat vettem), és 3,1 gigát foglalnak valami dokumentumok. Majd alatta mutatja is, hogy a "clips" mappában 2,8 giga kép meg videó van, de megnyitni nem tudom őket, csak listázza. Aztán alatta sorolja tovább, hogy pl a whatsapp fájlok mennyit foglalnak, aztán a fotók, jegyzetek, stb... de akármelyikre rámegyek, csak annyit ajánl fel, hogy töröljem őket a cloud-ból és így végleg. Beléptem gépről is a cloud-ba, ott viszont ki sem adja ezeket a dolgokat, mintha üres lenne az egész, pedig a telefon szerint tényleg ott van ez a foglalt 3,1 giga, de mintha nem is létezne. Szerintetek mi lehet ez?? Egyszerűen ellentmond magának a telefon, vagy én nem tudom már mi. Köszönöm, ha valaki elolvassa ezt!:D2021. nov. 4. 16:35
1/2 anonim válasza:
Az iPhone visszaállítása biztonsági mentésből-t kellett volna választanod amikor újra beállítottad a visszaállítás után
A kontaktok és miegyebek azért jelentek meg, mert az iCloudban ott vannak és be vagy jelentkezve az AppleIDdel a telefonra.
2/2 A kérdező kommentje:
de nem tudtam azt választani pont azért, mert nem volt biztonsági mentésem. Kipróbáltam, de ki is írta, h nincsen. Viszont akkor mi az a 3,1 giga dokumentum, és hol van?:D És köszii!
2021. nov. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!