Agicasd kérdése:
Hogyan tudom megnézni a számitogépen az összes rejtett fájlt? Már beállitottam h ne rejte el öket de akkor hol tudom öket megnézni? Nem az én rejtett fájlaim hanem a barátomé. Most kapta meg az utolsó esélyét de ugy érzem hogy továbbra is átvág.
Figyelt kérdés
egy kapcsolat mulik rajta#rejtettfájlok
2012. dec. 2. 14:36
1/12 anonim válasza:
A helyén!
Ez az opció megjeleníti a rejtett fájlokat, de hogy a gép ezer mappája közül melyikben van azt senki nem tudja megmondani...
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Ja hogy már beállítottad a rejtett fájlok megjelenítését? :)
Akkor neked kell megkeresned...
4/12 A kérdező kommentje:
Az nem jo ;( akkor sose tudom,meg miket rejteget ! Azt hittem van olyan opcio h minden rejtett fájlt üegjelenit ha beállitom :S és akkor most mi tévö legyek?
2012. dec. 4. 10:57
5/12 Golan Trevize válasza:
Nyiss egy parancssort.
c:
cd \
dir *.* /s /a:h
6/12 A kérdező kommentje:
és ezeket hova irjam be?és csak ezeket a lehetöségeket tudom beirni?
2012. dec. 5. 15:59
7/12 Golan Trevize válasza:
a parancssorba írd be.
nem csak ezeket a lehetőségeket írhatod be, de neked ebben a konkrét esetben erre lesz szükséged.
8/12 A kérdező kommentje:
hát köszi azért majd ha valami még az eszedbe jutna akkor megköszönönném ha irnál vagy ha esetleg valami ötleted hogy mit csináljak :/ elöre is köszi mndenkinek
2012. dec. 6. 14:35
9/12 Golan Trevize válasza:
Te tényleg nem érted, hogy mit írok???
NINCS más ötletem, mert NEM KELL MÁST csinálnod, csak azt, AMIT MÁR LEÍRTAM!
AZ A MEGOLDÁS A KÉRÉSEDRE!!!
Kipróbáltad már egyáltalán?
10/12 anonim válasza:
Na ja. Az utolsó által ajánlottnál nincs jobb ötlet. Az ő megoldása kilistázza az adott partíción az összes rejtett fájlt, de ezek között is neked kell megkeresni amire kíváncsi vagy. Egyébként mire gondolsz?? Esetleg írjuk le a keresett rejtett fájl nevét, vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!