Laciku 02 kérdése:
Mit csináljak ha kaptam egy zsaroló virust?
Figyelt kérdés
1400 eurot kér. Azt mondja hogy mindent lát, és felhasználhat ha nem fizetek. Két napom van. A rendörséget is hagyjam ki. STB. Már csak egy napom van. Nem fizetek az biztos.2021. okt. 19. 08:24
2/8 anonim válasza:
Irtsd le vagy win tiszta reinstall. Az adataidat elbuktad.
3/8 anonim válasza:
Formázd le az összes adattárolót és tiszta telepítéssel telepítsd újra. Az adataid biztonsági mentésből állítsd helyre, hisz az van, evidens. Amiről nem volt, az nem fontos, pótolható.
4/8 Pelenkásfiú válasza:
Kevés az info, amit adtál.
Történt bármi is az adataiddal?
Szerintem ez inkább az a fajta, amit random küldözgetnek, hátha sikerült megijeszteni valakit, hogy felvétel készült róla...
Mondjuk az is furcsa, hogy euróban kéri. :D Vagy csak átszámítottad a bitcoint?
5/8 anonim válasza:
Kaptál egy emailt, amiben ezt állítják? >>> kamu, töröld
Nem férsz hozzá a fájlaidhoz, fura kiterjesztése lett mindegyiknek? >>> rendszer újratelepítése particiók törlésével, fájlok visszamásolása biztonsági mentésből
6/8 anonim válasza:
Windows Defender helyett ESET Internet Securityt telepits a gépedre, az nem enged be ilyen zsarolóvírust. Fizetős.
7/8 anonim válasza:
Én sírnék az elveszett adataim miatt..
De vérmérséklettől függően van aki inkább őrjöngeni szeret.
8/8 A kérdező kommentje:
T.4es. Nem én számoltam át. Eurot kér.
2021. okt. 23. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!