Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Veszélyes lehet hogy amikor...

Veszélyes lehet hogy amikor számítógépem tápkábelét bedugom a konnektorba, akkor villan egyet és pár másodpercig see cégről hangot ad ki? Nem rázhat meg az áram? A konnektorba vagy egy hosszabbító bedugva és abba a monitorom kábele és a tápkebele.

Figyelt kérdés

2021. okt. 1. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Áramütés nem lesz, de kicsit tűzveszélyes a rossz érintkezés.
2021. okt. 1. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha másodpercekig sercegő hangot ad ki, az eléggé rossz jel.
2021. okt. 1. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Sürgősen cserélj tápot!
2021. okt. 2. 08:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából a konnektor serceg mert próbáltam már úgy bedugni hogy kihúztam a gépből és csak a konnektorba a tápkábelt. Azt hallottam meg olvastam hogy a villanás teljesen normális.
2021. okt. 2. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokatlan, de nem másodpercekig. Ott a konnektor érintkezőivel valószínűleg van valami. Beégtek, elkoszolódtak vagy elgörbültek.
2021. okt. 2. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Megoldodott a T elosztóval volt a gond.
2021. okt. 4. 06:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldodott. A T elosztóval volt a gond. Kihúztam úgy hogy lekapcsoltam az áramot a lakásban és egy új elosztóval faszán müködik minden probléma mentesen.
2021. okt. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!