Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Parancssoros parancs, ami a...

Parancssoros parancs, ami a fájl átnevezésekor, megtartja a régi nevet, leírja egy másik fájlba, és ugyanúgy a parancs futtatásakor azt használja, ami a fájl neve volt?

Figyelt kérdés
Rájöttem, hogyan lehet a törlés elől védeni fájlokat, ez minden ellen működik, bármilyen külső program ellen, Iobit unlocker, és a többi, de sok idő, mire 1 fájl-t ilyenné teszek, vagyis nem sok, pár perc, de arra gondoltam, hogy a jobb klikkes menübe beépíteném, és levédhetném vele a fájlokat.
2021. szept. 21. 04:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát, az valóban jó lenne, de kétlem, hogy beterhelnék, mert ez nem egy aktív védelem, egyébként, te a jövőbe látsz válaszoló :D pont most írtam ki egy kérdést, mert biztos valaki többet tud nálam ennél. A PcHunter64, átnevezni tudja, de más program, ami erősebb jogú, ilyet alig tud tenni vele, azon kívül, ha megnyitom a fájl-t jobb klikk tulajdonságokkal, így néz ki a dolog:

[link]

Szóval, ez a védelem, ez se 100%-os, de jobb, mint a system alapú védelem. Amúgy sok érdekes clsid van, ezeket még nem néztem, szóval, ez lesz a következő lépés.

2021. szept. 21. 05:12
 12/12 A kérdező kommentje:

Viszont azért, először azt kell megtudnom, milyen problémákat okoz a rendszeren ez, mert az eredeti-n kezdtem el, szóval, ki fog derülni, ha valami kifagyás jön.

Amint kész, írok hozzá valami generátor félét, és elküldöm ide. De nem ígérek időt, mert nemtudom mikorra lennék kész vele. Azon kívül, ez Windows 7, ha 10-esen valaki kipróbálja, az talán nem éppen akar kompatibilis lenni vele. Szóval sokmindent teszteljek kell előtte.

Még valami, önmagában nem elég, ezt a fájlnevet adni, azzal a clsid-el. A registry-be, nagyon sok mindent kell átírni, ami főként, csak, ezzel működik:

[link]

[link] - Letöltés.

Ez viszont, Win 10-en sok esetben nem tölt be, mivel a driver csak Win7-ig van sign-elve, ha így hívják.

2021. szept. 21. 05:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!