Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Jó-e a Vírusbuster? Alkalmas-e...

Jó-e a Vírusbuster? Alkalmas-e amai vírusok felismerésére, írtására?

Figyelt kérdés
Inviteles vagyok,ezt ajánlották az ügyfélszolgálaton. Ingyenes. Véleményeket kérnék! Kezdő netező v.ok.
2010. aug. 31. 00:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én AVAST-ot ajánlok. INGYENES és 1 évig regisztrálhatod, ha lejár akkor újból. Már 3-4 éve használom és nem volt rá panaszom egyszer se.
2010. aug. 31. 08:08
 2/7 anonim válasza:
én is avast-ot használok, és nekem is ez vált be a legjobban.
2010. aug. 31. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Avast virusirto, Commodo tuzfal es Spyware teriminator valamint Malwarebytes kemporgram irto.Mind ingyenes programok es tudnak magyarul.Virusbusternek jo a keresoje de gyenge az adatbazisa mivel ritkabban frissitik.
2010. aug. 31. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Magyar fejlesztésű vírusirtó. Azért nem olyan rossz állítólag. Talán használd azt, ha már a szolgáltató úgy is ingyen adja.

Ha a többiek által javasolt avast!-ot szeretnéd felrakni, akkor tudni kell, hogy bugos. Felrakhatod, nagyobb valószínűséggel nem lesz vele bajod, de ha mégis akad vmi gikszer, akkor szedd le...

2010. aug. 31. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Régebben használtuk a cégnél, nem volt vele gond. Az újról nem sokat hallani, olvasd el, ők mit írnak. [link]
2010. aug. 31. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hoppá! Ez a Virusbuster teljes körű védelmet ad, Internet Security (tűzfal, vírusok és kémprogramok elleni védelem, email-szűrő). Akkor telepítés után be kell állítani a tűzfalát és korlátozottra tenni a Windows tűzfalát, mert összeakadnak.
2010. aug. 31. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
én Kasperskyt ajánlók mert abba van tűzfal is nekem jó
2010. okt. 12. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!