Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen kém programok vannak?

Milyen kém programok vannak?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy olyat, amit nem kelett volna, vírusirtóval kipucoltam,(naponta frissülő) tálat is pár trójait, amiket eltávolított, egy pár nappal későbbi frissítéssel újra tálat, tehát még kitudja mi van a gépemen. A gond az hogy észrevettem, hogy valaki más likolgatott az én Google fiokommal youtube-on (mindenféle arab szar klippeket) tehát egyértelműen leloptak a jelszavam, egyből megváltoztattam, ez elég?

Valamint miktől kéne még paráznom? Ez gyakori, hogy email címeket lopkodnak nézettségért?

Köszönöm a válaszokat!

2021. szept. 6. 23:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá teszem, nyilván nem a gépemen változtattam meg a jelszót, azóta nem használom semmire.
2021. szept. 6. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Figyelj kérdező, elég sokféle, a tied egy rootkit lesz, ha minden igaz, a vírusirtó nem fog tudni vele sokat kezdeni, kérek egy discord-ot, aztán leszedjük.
2021. szept. 6. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Miután leszedtük, gondolom sürgős neked, utána a te dolgod a google jelszavaidat, megváltoztatni. De, 100%-ban biztosra mondhatom neked, le tudjuk szedni a vírust.
2021. szept. 6. 23:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Én egyszerűbb utnak látom az újra telepítést, pont eleve friss a rendszer, nem bukok vele sokat, de azért köszi a felajánlást.
2021. szept. 6. 23:28
 5/8 anonim ***** válasza:
32%
Hát kérdező, ahogy gondolod. Nincs mit, ha kell valami, segítek.
2021. szept. 6. 23:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezem, hogy ugye egy újra telepítés megoldja, nem ássa ez be magát mindenhová?
2021. szept. 6. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Nagy valószínűséggel megoldja, ritka de van olyan vírus ami kicsit mélyebbre tud ásni, de kétlem, hogy a tied ilyen lenne. Én inkább, amiatt aggódnék, hogy elveszíted a google fiókot, és a többit.
2021. szept. 6. 23:39
 8/8 anonim válasza:
Megbízható segítséget találtál már kérdező?
2021. szept. 8. 21:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!