Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » HELP!! Mi lehet a Windows 10...

HELP!! Mi lehet a Windows 10 jelszava?

Figyelt kérdés

Eskü nem állítottam be jelszót, most telepítettem frissen, de kér jelszót, pedig nincs beállítva.

Csak ennyi jelenik meg:

- a kék Windows háttér

- THIN-STATE felírat a szövegdoboz felett

-egy szövegdoboz, ahová a jelszót kell írni.

Mi lehet a jelszó, ha nem állítottam be?

2021. aug. 24. 19:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha USB-ről tudsz bootolni akkor nem hagynám fenn a régi elavult gyártói reklámprogikkal terhelt rendszert hanem az MS eszközével készült pendriveal installálnám újra.

Ha pedig nem tudsz jelszó hiányában belépni a biosba vagy nem lehet usb-ről bootolni akkor visszaadnám a gépet az eladónak...

2021. aug. 25. 10:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Igen egy HP Thin Client

Közben már beengedett, nyomtam egy space-t és egy entert.

Elvileg tud bootolni USB-ről, elvégre szinte minden gép tud bootolni.

2021. aug. 25. 11:58
 13/19 anonim ***** válasza:
A kőkorszaki gépek csak cd-ről tudnak!
2021. aug. 25. 12:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, milyen régi, de max 5 éves lehet.
2021. aug. 25. 12:54
 15/19 A kérdező kommentje:
Hp MT22 Mobile Thin Client
2021. aug. 25. 13:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha az előző tulaj le jelszavazta a biost majd elfelejtette akkor nem tudsz usb-ről bootolni...
2021. aug. 25. 13:08
 17/19 A kérdező kommentje:

A típusa**

Gyárilag Windows 10 Enterprise van rajta

2021. aug. 25. 13:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Vett egy ismerős Windows 10 Enterprice-al laptopot egy bevásárlóközpontban (kiállitási darab volt), de nem tudták levenni róla, mert nem volt ott az informatikus. Két nappal később az egész Windows 10-et törölték. SEMMIT nem lehetett vele kezdeni, csak miután ez megtörtént. Lehet, hogy nálad az a jelszó kell hozzá, amit az előző használója tett rá, addig nem tudod használni. Sokkal jobb szerviztől venni használt, 2-3 éves üzleti laptopot (HP, Thinkpad, DELL stb.) venni, ezekkel ilyen bajok nem történnek.
2021. aug. 28. 23:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Már sikerült

:)

Az útmutatóban volt a jelszó

2021. aug. 31. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!