Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook, letiltott?

Facebook, letiltott?

Figyelt kérdés
Facebook-on valaki nem tudja mit lát az, akit letiltottak? Egy ismerősöm adatlapját akartam megnézni, és azt irja ki, hogy jelenleg az adatlap nem elérhető. Másé elérhető! És ugyanannyi az ismerősöm. Felfüggesztette az adatlapját esetleg?
2010. aug. 30. 09:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, konkretan ebben az esetben mi az ok, de pl. ha valaki nem az ismerosom, akkor pl. nem tud rakeresni a lapomra, azt irja ki neki, hogy nincs ilyen. Pedig van oldalam, csak ugy van beallitva a profilom, hogy nem keresheto ra, csak azoknak, akik az ismeroseim kozott vannak. Plusz, az ismeroseim sem latjak egymast, mindenki csak azt latja, hogy egy ismerosom van, o, es senki mas :) A Facebook elegge mas, mint az iwiw :-)))

Aztan persze az is lehet, hogy az ismerosod tenyleg torolte magat...

2010. szept. 2. 06:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Eloo vagyok, az is lehetseges, hogy szemely szerint neked, vagy akar egy csoportnak nem engedi az ismerosod, hogy lassanak az oldalabol dolgokat - pl. az en kollegaim nem lathatjak az uzenofalra irt dolgokat es a fotoim nagy reszet, az adataimbol is egy csomo minden "tiltott" nekik :) Es minden ismerosom sajnalkozik, amiert csak egy ismerosom van, az, aki eppen az oldalamat nezi :-)
2010. szept. 2. 06:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) ezeket nem is tudtam :D azóta megoldódott.Rosszalkodott az oldal :)
2010. szept. 2. 19:01
 4/4 anonim válasza:
Akkor szokta kiírni ha az illető adatlapjával van valami gubanc. Pl. kiposztolt egy vírust.. etc.
2011. júl. 31. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!