Melyik vírusírtö szoftver a jobb?
Vitathatatlan, hogy a Defender sokat fejlődött és valahol középmezőnyben biztosan bent van, ami a otthoni felhasználónak nagy valószínűséggel elég lehet. Valós opciót ad.
Ettől függetlenül érdemes beszállni egy fizetősre, néhány funkció miatt. Nod32-t használom több éve, eddig nem volt gond.
Hát én elég sokmindent töltök le, legtöbbször ismeretlen oldalakról, vagy a Softonicról, ami köztudottan nem a legbiztonságosabb.
Meg ilyen mindenféle mediafire-ös, gd-os, origo szoftverbázis, stb oldalakról töltögetek le.
A defender nekem sosem jelzett, hogy talált volna valamit, bezzeg a Kasoersky rögtön jelzett
Ilyenkor lefuttatom a NPE-t, vagy feltöltöm Virustotalra, és eldöntöm, hogy mi legyen a sorsa az adott fájlnak.
Eset Internet Security megvásárolt licenszkóddal. Eddig ez a legjobb, még a Windows 10-es gépre is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!