Mi a véleményetek az IObit termékekről? Kiemelten a Driver Booster alkalmazásról, és erről a fájlról:Win32/IObit. Z? A Vírus Total állásfoglalása sem egyértelmű.
Nem engedte használni. Kiírta, hogy nem hivatalos verziót használok. Az IObit hivatalos oldaláról letöltött új exe. fájlal ua. a helyzet. Lehet hogy tényleg felejtős.
De ez a Win32/IObit. Z a többi termékében is megtalálható.
Legalábbis az Eset I. S. és a Malwarebytes szerint. A Vírus Totalon viszont nagy arányban jónak ítélik a driver boostert.Most akkor melyiknek higgyek?
A driver booster nem vírusos, csak egy fos.
Rossz drivereket tesz fel, szétbãszarintja a registryt, stb...
Köszi, megpróbáltam, de ezt az üzenetet kaptam: A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.az-partners.net. A partner érvényes tanúsítványt kapott, de a hozzáférés meg lett tagadva. Hibakód: SSL_ERROR_ACCESS_DENIED_ALERT
Az IObit ASC 3-4 évvel ezelőtt még kötelező volt, win 7 alatt tényleg jól takarított és optimalizált.
Ma már én sem használom mert spamel, vírusos és javulást a gépemen nem ér el.
Win 7-et használok még. ASC- vel megvagyok elégedve.
Nem vírusos, csak sok benne a PUP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!