Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lehet ebből valami baj?...

Lehet ebből valami baj? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ma csináltam egy nagy hülyeséget. Légyszi, kíméljetek meg ezektől a fajta kommentektől, mert beláttam, hogy ez egy nagy baromsàg volt a részemről. Szóval ma feltelepítettem először csak próbára a RevisionOS nevű módosított windows 10 op rendszert (igen, én is láttam RP's lair videóját). Kicsit ismerkedtem vele, megtetszett, és úgy döntöttem, hogy ez legyen az elsődleges operációs rendszerem. Be is állítottam mindent (driverek, avast free feltelepítése, böngészőbe, e mail kliensbe bejelentkezés stb.) amikor az a gondolatom támadt, hogy utánanézek kicsit jobban, hogy biztosan megbízható e a rendszer. A redditen, meg pár más külföldi oldalon azt állították, hogy biztonságos, viszont itt csomóan írták, hogy nem az, de az tette fel számomra az i-re a pontot, hogy elvileg figyeli a billentyűleütéseket, és elküldi Oroszországba. A kérdés az az, hogy ha most visszatelepítem az eredeti windows 10-et, később lehet e még bajom ebből az esetből? Telepítés után szeretném visszahelyezni a személyes dolgaimat, amiket áthelyeztem erre a rendszerre, azok esetleg megfertőződhettek, biztonságos azokat megnyitni, a merevlemezen tartani? A válaszokat előre is köszönöm!
2021. jún. 26. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha letörlöd, és raksz fel egy rendes OP rendszert, nem lesz belőle bajod. Windows 10 LTSC-t ajánlom, gyárilag kipucolt.
2021. jún. 26. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!