Terhelhetik a számlámat havi több tízezer forinttal vagy feltörheti a jelszavamat, ha felvettem a telefont, amikor magántelefonszámról hívtak (Részletek lent)?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam olyat, hogy valaki felvett egy hívást, nem szóltak bele, aztán onnantól kezdve 40 ezres telefonszámlái érkeztek.
Olyat is, hogy felhívtak valakit, nem szóltak bele és utána megszerezték a jelszavait.
Engem ma hívtak magántelefonszámról és ahogy felvettem, elkezdett kicsöngeni; mintha épp hívnék valakit. Aztán pár csöngés után pedig megszakadt a vonal.
Veszélybe kerültem azzal, hogy felvettem a telefont? Vagy ez valami ügyfélszolgálat lehet inkább?
Nem írta ki a telefonszámot :( Akkor legalább ráguglizhatnék.
Köszönöm a segítséget!
2019. jan. 9. 14:55
2/4 anonim válasza:
Nem. Hihetetlen, hogy 2019-ben még elhinné ezt valaki..
3/4 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam! Mindenkinek ment a zöld kéz. <3
2019. jan. 9. 15:09
4/4 anonim válasza:
Ez mind csak városi legenda..
Mint az a kifogás hogy: Apu, biztos azért lettem terhes mert olyan kilincshez értem hozzá amihez egy fiú is.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!