Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Haveromtol vettem jelképes...

Haveromtol vettem jelképes összegért egy HP Compaq cq 56 laptopot merevlemez hibásan 8gb Ram amd p320 proci érdemes mèg vele foglalkozni? elviszi a youtubot legalább 720p be?

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 12:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy már túl lassú?
2021. jún. 26. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit gyengébb, mint a korabeli i3-ak, azoknak ment a yt 1080p-is. Bobj bele egy olcsó SSD-t és próba szerencse, szerintem a youtube meg a filmek még menni fognak. Ha mgunod csomagold be és tedd el, retróra tökéletes lesz pár év múlva.
2021. jún. 26. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Linuxot rá és mindent tud, amit egy böngészésre használt gépnek tudni kell.

Hogy retrónak mennyire lesz jó, az nagyon múlik a hűtésén. Nekem volt egy hasonló kategóriás Lenovóm, azt Abban HD4270 IGP volt és hiszem P340 CPU, de nagyon hülyén oldották meg a chipset hűtést és az lesült. Mondjuk egy jó 10 évig bírta a napi használatot, ami így utólag egy csoda.

XP-re nem voltak és valószínűleg a tiédnek sincsenek driverei, de a chipset gyártóktól össze lehetett szedegetni és nagyjából 2005 környékéig jól mentek rajta a játékok.

2021. jún. 26. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem volt a családban egy viszonylag fiatal 4-5 eves gép amd e300 procival, gyari win 10el és az sajnos iszonyú lassú volt azért gondoltam hogy ez a 10eves gép mèg lasabb lessz
2021. jún. 26. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Átszereled SSD-re és nagyon jó lesz,jobbak a 8-10 éves gépek, mint sok új.
2021. jún. 26. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Azért ennyire ne túlozzunk.
2021. jún. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!