Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha erre az oldalra kiírok egy...

Ha erre az oldalra kiírok egy kérdést, vagy kommentet írok, kideríthetik abból ki vagyok?

Figyelt kérdés
Kiírtam egy kerdest, és kaptam egy fenyegetest, hogy ha feltörik a gyakorit, akkor megtudja, hogy én ki vagyok. Nem valódi email címmel regisztráltam.
2021. jún. 24. 15:29
 1/9 anonim válasza:
100%
Nem tudják kideríteni. Feltörni sem tudják egy idióta az aki ezt írta neked tiltsd le a francba vagy jelentsd
2021. jún. 24. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kideríteni csak akkor tudnak bármit is, ha te elárulod.

Még a felhasználói nevedet sem lehet addig kideríteni, amíg nem írsz valakinek privát üzenetet, akkor ugyanis a felhasználói neved megjelenik nála. De az email címet, amivel regisztráltál, csak az oldal üzemeltetöi tudják, ök meg nem adják ki senkinek. (Kivétel a hatóságok felé indokolt esetben bírói végzés alapján).

Feltörni nem tudja senki, csak valakinek a szája járt!

2021. jún. 24. 15:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es vagyok még egyszer: a fenegetö üzenetet továbbítsd emailban a moderátoroknak (email cím az oldal alján van), ök kitiltják az illetöt az oldalról.
2021. jún. 24. 15:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán azt tudhatja meg, hogy az ország melyik részén élsz. Ip cím alapján a szolgáltató, csak a rendőrségnek adja meg a pontos címedet. Azt meg nem tudja megszerezni akkor sem, ha feltöri az oldalt.
2021. jún. 24. 15:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy celebről beszéltem itt, akkor írta ezt nekem valaki.
2021. jún. 24. 15:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak annyit írtam, hogy nem kedvelem az illetőt
2021. jún. 24. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez butaság.

Senki nem fogja feltörni az oldalt, és nem lehet kideríteni, hogy ki vagy.

2021. jún. 24. 16:02
 8/9 BeefEater ***** válasza:
80%

Technikailag igen, gyakorlatilag nem.

Tegyük fel, hogy valaki feltöri az oldalt (az már bűncselekmény). Akkor megtudja azokat az adatokat, amiket megadtál plusz az IP címedet.

Az időpont és az IP cím alapján az internet szolgáltatód meg tudja mondani, hogy ki volt az előfizető, de ezt a bíróságnak kell elrendelnie.

Tehát röviden: ne aggódj. Az ilyen hülyékkel meg ne foglalkozz.

2021. jún. 24. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

"feltörik a gyakorit"

Aki ilyenekkel fenyegtőzik, annak nincs tudása oldalakat feltörni...

2021. jún. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!