Windows 10 pro egyik napról a másikra inaktiválta magát, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Laptopom van, egy számítógépes üzletből vettem, előre telepített Windows 10-el, majd egy éve használom, eddig minden jó volt, de most kijelentkezett a microsoft fiókból és inaktiválta is a Windowst, és ugye a jobb alsó sarokban van az aktiválásra való felhívás, de én nem tudom a kódot, mit tegyek?2021. jún. 13. 19:21
1/8 anonim válasza:
Hát vagy aktiválod legálisan. Vagy illegálisan.
2/8 P.O.C. válasza:
Ha ha az aktivációt MS fiókhoz kötött, akkor miért nem jelentkezel vissza?
3/8 A kérdező kommentje:
Visszajelentkeztem, de továbbra sincs semmi.
2021. jún. 14. 10:29
4/8 A kérdező kommentje:
Azt írja, hogy nem lehet csatlakozni a szervezet aktiválási szolgáltatásához. Hibakód 0X8007007B
2021. jún. 14. 10:57
5/8 P.O.C. válasza:
Ha biztos vagy benne, hogy legális példányt kaptál, hívd az MS ügyfélszolgálatot, segíteni fognak.
6/8 A kérdező kommentje:
hát azért minimum remélem, hogy legálist kaptam, bár akkor inkább rákérdezek a boltban ahol vettem.
2021. jún. 14. 11:30
7/8 anonim válasza:
Valószínűleg valamilyen aktivátorral volt érvényes a Windows. Az valamiért megszünt ezért írja ki. Ami volt rajta egész biztosan nem eredeti.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát, akkor megyek a boltba ahol vettem.
2021. jún. 14. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!