Ez milyen fajta számítógép vírus? Részletek lent
Nemrégiben letöltöttem egy CamSpy nevű progi telepítőjét, amit mellesleg nem kellett volna, és hát igen beszoptam egy nagy vírust... csak a baj h nemtom h milyet... légyszi segítsetek... ezt az ablakot dobálja fel mindig:
a sor és a karakter szoktak változni, nameg persze az URL. Egyszer megnyitottam az egyik videót, és ugyan olyan fajta hackprogram bemutatója volt, mint amit letöltöttem:S
a másik dolog pedig, hogy a hang lemegy:S hiába húzom föl a hangok és audióeszközönék, ott legelöl, meg speciálisban is lemegy. nagyon azon gondolkozom, h újratelepítem, de ha valaki tud segíteni légyszi írjon választ... köszi
Milyen vírusirtót használsz, amelyik ilyen béna, hogy nem ismeri fel?
Töltsd le, telepítsd (csak figyelj, hogy magyar legyen), frissítsd, futtasd ezt:
Ha tudod használni a csökkentett módot, akkor úgy.
Hagyd fent a gépen, nincs állandó védelme (nem akad semmivel), néha nem árt lefuttatni.
Első voltam:
A NOD32 próbaverzió is ugyanolyan értékű, mint a nem próba. Második, gondolj csak bele, hogy ha a vírusirtók próbaverziója, amit kipróbál a user, le lenne butítva, akkor ki venné meg a szoftvert? A próbaverzió arra van, hogy kipróbáljuk a programot; mintegy bemutatja nekünk. De a teljes értékű programot.
Kérdezőnek: Én avast!-felhasználóként mondom, hogy NE! Nem az avast! való gépek pácból való kihozására... Nem biztos, hogy felismeri, és ha mégis, akkor se tuti, hogy kiirtja.
23:20 Próbáltam Nodot is, Avastot használok, nem vaktában beszélek. Felismerés tekintetében egyik sem szuperál túl jól. A próbaverziós vírusírtók között pedig nem kevés olyan van, ami pl 100 helyett 70%-os hatékonysággal üzemel önmagához képest. Vagy ez, vagy időkorlát, Nod esetében utóbbi.
Kérdezőnek: esetleg az Avast rendszerindításkori keresése, ami érhet valamit.
Ha semmi nem jön össze, akkor legfeljebb formázás után újrateszel mindent.
A kérdéses állományt felraktam VirusTotal-ra.
Semmi. Legalábbis a telepítőre. Az, hogy benne mi van már nem akartam megnézni.
Mindenképpen tanácsos, hogy víruskeresőn belül a Potenciálisan nemkívánatos programok keresése legyen aktív.
A CamSpy ugyanis egy legitim programnak tűnik, az ilyeneket csak külön kérésre szűrik. Ha egyáltalán.
Telepítsd újra.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:33
Miért használsz olyan vírusirtót, aminek a felismerésével nem vagy megelégedve? Bocsánat, hogy belekontárkodom a kérdésbe, de ezt nem értem.
Hamis vírusirtót telepítettél, ami maga a vírus.
CamSpy a Google keresőjében: piros karika (WOT) második fertőzött! Cam-Spy.net heimlich Wehbcams...
Lejjebb a Web Cam Spy Kelly Hu Blogjob szintén.
Telepíts a böngésződbe WOT kiegészítőt, az tudja jelezni. (www.wot.com). Van Chrome-hoz és Firefox-hoz is. És senki ne használjon HAMIS vírusirtókat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!