Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez milyen fajta számítógép...

Ez milyen fajta számítógép vírus? Részletek lent

Figyelt kérdés

Nemrégiben letöltöttem egy CamSpy nevű progi telepítőjét, amit mellesleg nem kellett volna, és hát igen beszoptam egy nagy vírust... csak a baj h nemtom h milyet... légyszi segítsetek... ezt az ablakot dobálja fel mindig:

[link]

a sor és a karakter szoktak változni, nameg persze az URL. Egyszer megnyitottam az egyik videót, és ugyan olyan fajta hackprogram bemutatója volt, mint amit letöltöttem:S

a másik dolog pedig, hogy a hang lemegy:S hiába húzom föl a hangok és audióeszközönék, ott legelöl, meg speciálisban is lemegy. nagyon azon gondolkozom, h újratelepítem, de ha valaki tud segíteni légyszi írjon választ... köszi

2010. aug. 24. 20:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
EZER HÁLA MINDENKINEK!!!! megjavult^.^
2010. aug. 25. 14:04
 12/12 anonim válasza:
Amúgy lehet hogy a vírusirto verzioja is regi ezert nem ismerte fel mert ami te irtal az a negyes verzio a legujabb pedig a hetes. Szoval a virusirto is regi
2014. jún. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!