Visszakaphatnám a feltört fb. fiókomat?(bocsánat így engedi) A hozzátartozó email fiókot is törtèk. Hiába tudom a jelszót oda sem tudok belèpni . Küldtem szemèlyiről fotót. Azt írják ,nem azonosítható be. Akkor törölve volt a profilkèpem.(május 18
Figyelt kérdés
2021. máj. 23. 19:05
1/4 anonim válasza:
Sajnos arra keresztet vethetsz, a Facebooknál gyakorlatilag nincs support.
2/4 anonim válasza:
Soha nem hallottam még olyan emberről, aki vissza tudta volna szerezni az elvesztett Facebook fiókját. Igaz, olyanról sem, hogy valakinek sikerült volna feltörnie a Facebook védelmét, pedig rengeteg hacker próbálkozik vele évek óta, sikertelenül.
Legközelebb jobban vigyázz a fiókodra, és használj kétfaktoros hitelesítést.
3/4 A kérdező kommentje:
Mègis magyarnak sikerült,a messengeren keresztül mèg a pontos napot órát is tudom.Először a visszaszerzèst blokkolta. Csak a profilkèpet törölte,tudta csak azt nèzik ,ha küldöm a fotót a szemèlyimről.Vicc ,hogy a kiemelt kèpek közül 6 korábbi arckèp ,ami korábbi profilkèp volt ,csak cca. 10 cm rel kellett volna lejjebb nèzni.
2021. máj. 23. 20:50
4/4 anonim válasza:
Akkor ismerős volt, akinek volt hozzáférése a telefonodhoz/számítógépedhez, vagy ismerte a belépési adataidat. Ha egy hadseregnyi orosz hacker képtelen feltörni a Facebook védelmét, akkor Józsi bácsi Dabasról sem fogja.
Tényleg nem kekeckedésből mondom, de utólag az összes állítólagos "feltörésről" kiderült, hogy valami ismerős műve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!