Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mit tudnék tenni?

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mitől, de vírusos lett a gépem :S Folyton befagy az agér és nem csinál semmit + msn-en ilyen vírusokat küldözgetek :S

Milyen ingyenes vírusirtók vannak?

2010. aug. 24. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Avast, AVG, Avira

Letöltöd, feltelepíted, és csökkentett módba (indításkor nyomogasd az F8 gombot, majd kiválasztod a Csökkentett módot) végezz egy teljes vírusírtást.

2010. aug. 24. 10:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja természetesen csak az egyiket. :)
2010. aug. 24. 10:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Msn-ről kaptad be a vírust is, ez 99.99%. Innen elvileg leszedheted az msn vírusírtót, nemtom, mennyire fog működni.

[link]

Másik megoldás lehet Avasttal rendszerindításkori vizsgálatot csinálni, vagy windows csökkentett módban Malwarebytes teljes keresést lefuttatni, de ez nem mindenkinek szedi le.

2010. aug. 24. 11:20
 4/9 anonim válasza:

Ha befagy az egér,az lehet az egér meghibásodása is.Próbáld ki egy másik egérrel.

Eddig nem használtál vírusírtót?Besz@rok,hogy mik vannak......

2010. aug. 24. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
én sem használok vírus írtót,de nem is kkatintok ilyen nyertél ezer millió eurót,meg tölts le új szmájlikat linkekre
2010. aug. 24. 12:30
 6/9 A kérdező kommentje:
11:52-esnek eddig nem kellett -.-
2010. aug. 24. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit tenni, el kell adnod a gépet.
2010. aug. 24. 15:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Malwarebytes' Anti-Malware.

De szerintem az se segít.

Akár van "tünete", akár nem, tele lehet a géped kártevővel. Én se használtam vírusirtót, pl. nem is olyan régen, fél évig. Tele volt a gépem vírussal (virustotal.hu oldalra tettem fel fájlokat, onnan tudom); a C: gyökérmappa, ahol rendes esetben egy-két fájl van, tele volt trójaival, stb. És "tünete" csak fél év után lett...

2010. aug. 24. 16:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Átjött osztálytársam apukája aki programozó ingyen megcsinálta több mint 50 vírus (trójaiak) talált :S

és már van a gépen vírusírtó

2010. aug. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!