Mit tudnék tenni?
Nem tudom mitől, de vírusos lett a gépem :S Folyton befagy az agér és nem csinál semmit + msn-en ilyen vírusokat küldözgetek :S
Milyen ingyenes vírusirtók vannak?
Avast, AVG, Avira
Letöltöd, feltelepíted, és csökkentett módba (indításkor nyomogasd az F8 gombot, majd kiválasztod a Csökkentett módot) végezz egy teljes vírusírtást.
Msn-ről kaptad be a vírust is, ez 99.99%. Innen elvileg leszedheted az msn vírusírtót, nemtom, mennyire fog működni.
Másik megoldás lehet Avasttal rendszerindításkori vizsgálatot csinálni, vagy windows csökkentett módban Malwarebytes teljes keresést lefuttatni, de ez nem mindenkinek szedi le.
Ha befagy az egér,az lehet az egér meghibásodása is.Próbáld ki egy másik egérrel.
Eddig nem használtál vírusírtót?Besz@rok,hogy mik vannak......
Malwarebytes' Anti-Malware.
De szerintem az se segít.
Akár van "tünete", akár nem, tele lehet a géped kártevővel. Én se használtam vírusirtót, pl. nem is olyan régen, fél évig. Tele volt a gépem vírussal (virustotal.hu oldalra tettem fel fájlokat, onnan tudom); a C: gyökérmappa, ahol rendes esetben egy-két fájl van, tele volt trójaival, stb. És "tünete" csak fél év után lett...
Átjött osztálytársam apukája aki programozó ingyen megcsinálta több mint 50 vírus (trójaiak) talált :S
és már van a gépen vírusírtó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!