Ha letoltenek 1 torrentet vpn nelkul olyan kulfoldi oldalakrol ahova nem kell regisztralni ,szarmazhat belole valami problema?
Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 11:02
4/7 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem, nem akarnam hogy bepereljenek a szerzoijogok miatt,peldaul a torrentgalaxy.tt oldalra gondoltam
2021. máj. 8. 12:20
5/7 anonim válasza:
Nálunk senki nem üldözi és bünteti a letöltőket. A VPN meg egy nagyon jó kapcsolt reklám a torrentoldalakon, ahol szponzorálni lehet ezeket. Ebből nem következik, hogy veszélyben lennél. De egyszerű: ha félsz, ne torrentezz.
7/7 A kérdező kommentje:
tagja vagyok tobb oldalnak is de az egyik sorozat kihagytak az egyik reszet megtalaltam de meg nem mertem letolteni.
2021. máj. 8. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!