Szerintetek az lehetséges, hogy index fórumon se az üzemeltető, se a moderátpr nem tárolja és látja a regisztrált IP címét és hogy miről ír bejegyzést?
Egy másik felhasználó megfenyegetett, hogy neki kiadták. Rájuk írtam, azt a választ kaptam, "nem látjuk és nem tároljzk, ennyi.
Igen szakszerűek. Szerintem kamu, több, mint gyanús. Mondtam,"feljelentem" őket, mert ez nem igaz. Itt is látják az IP címet.
A fórum üzemeltetői látják és tárolják a látogatások - így a hozzászólások - IP-címét. Ezt - a 2003. évi C. törvény alapján (ami követi a 2006/24/EK irányelvet) - adott ideig tárolniuk kell és a hatóságok rendelkezésére kell tudni bocsájtaniuk.
De mezei felhasználónak, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően nem adhatják ki.
"Valószínűleg ezek mégis kiadták"
Egyrészt az a valószínűbb, hogy nem adták ki, másrészt egy szimpla mezei fórumozó semmit sem tud kezdeni vele - a szolgáltatódig eljut, aki meg elhajtja, mert Ő sem adhat ki adatokat rólad (csak a hatóságoknak).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!