Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek az lehetséges,...

Szerintetek az lehetséges, hogy index fórumon se az üzemeltető, se a moderátpr nem tárolja és látja a regisztrált IP címét és hogy miről ír bejegyzést?

Figyelt kérdés

Egy másik felhasználó megfenyegetett, hogy neki kiadták. Rájuk írtam, azt a választ kaptam, "nem látjuk és nem tároljzk, ennyi.

Igen szakszerűek. Szerintem kamu, több, mint gyanús. Mondtam,"feljelentem" őket, mert ez nem igaz. Itt is látják az IP címet.

2020. júl. 6. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt, hogy ne lássa. Amikor én voltam fórum admin (nem az indexnél) én is láttam mindenki IP címét. Az aktuálisat is és a regisztráció óta használt összeset.
2020. júl. 6. 17:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, itt biztos látják! Magyarul kiadta, de pluszban még hazudott is... Szuper!
2020. júl. 6. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

A fórum üzemeltetői látják és tárolják a látogatások - így a hozzászólások - IP-címét. Ezt - a 2003. évi C. törvény alapján (ami követi a 2006/24/EK irányelvet) - adott ideig tárolniuk kell és a hatóságok rendelkezésére kell tudni bocsájtaniuk.

De mezei felhasználónak, az adatvédelmi törvényeknek megfelelően nem adhatják ki.

2020. júl. 6. 18:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ezek mégis kiadták, tudom, hogy törvényellenes, meg is írtam nekik. Tudtam, hogy látják! Megfenyegettem, hogy feljelentem őket, akkor adtál azt a választ, hogy "nem látjuk és nem tároljuk, ennyi".
2020. júl. 6. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:

"Valószínűleg ezek mégis kiadták"

Egyrészt az a valószínűbb, hogy nem adták ki, másrészt egy szimpla mezei fórumozó semmit sem tud kezdeni vele - a szolgáltatódig eljut, aki meg elhajtja, mert Ő sem adhat ki adatokat rólad (csak a hatóságoknak).

2020. júl. 6. 19:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen, pont azzal fenyeget az illető, hogy feljelent, meg van már neki az IP címem is...
2020. júl. 6. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Valószínüleg csak blöffölt.
2020. júl. 6. 22:22
 8/9 A kérdező kommentje:
De az indexesek is...
2020. júl. 6. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ők egyszerűen hazudtak.
2020. júl. 7. 20:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!