Én is áldozat vagyok ebben a hackertámadásban?
Ezt a cikket olvastam most és az én gépemen már vagy két éve fent vannak külömböző adobe programok és nem tudom biztosan hogy én is potenciális áldozat vagyok. Szerintetek?
Megnézed van-e a feladatütemezőben gyanús bejegyzés, amiről a cikk szól. Szerintem nincs. Megnézed ki van-e kapcsolva a tűzfal (ha a Windows-ét használod). Szerintem nincs.
Tanulság: Nem kell elhinni mindent.
Biztosan van ilyen törés, amiről a cikk szól, de a megbízható torrent oldalakra nem kerülnek fel ezek.
#3 Nem mozogsz ilyen körökben, szóval ne nyilváníts véleményt róla.
A "hivatalos" töréseket megbízható fejlesztői csapatok végzik, akik egymást ellenőrzik, így biztosítva van, hogy kártékony kód nem kerülhet a release-be.
Amiről a cikk szól az valami Pistike-féle törés lehet, amit egyetlen ember csinált, majd felnyomta publikus torrent oldalakra valami noname release alatt. Ilyet én még soha nem láttam a magyar privát trackereken vagy ha volt is, akkor pikk-pakk lekerült a jelentés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!