Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Facebook jelszó, semmi esélyem?

Facebook jelszó, semmi esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezelőtt 15 éve regisztráltam a facebookra egy nagyon régi email címmel, melynek fogalmam sincs mi a jelszava.

Ezelőtt egy éve sokszor megváltoztattam a facebook jelszavam, mert folyamatosan azt éreztem, hogy valaki belép a facebookomra. Ma már ezt a jelszót sem tudom.

Csak telefonon vagyok bejepentkezve de ha valami történik a telefonommal többé biztos nem tudok facebookra bejelentkezni, ami azért probléma mert van egy magánvállalkozásom és elég sok követőm van, tehát nem szeretném elveszíteni.

Mit tudok tenni? Valami megoldás biztos van.

2021. márc. 31. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Telefonról is pont azokkal az adatokkal jelentkezel be, mint egy PC-ről vagy laptopról.

Ha pedig már bent vagy, akkor miért nem tudod szerkeszteni a profilodat?

...mondjuk arra az e-mail címre, amit a vállalkozásodhoz is használsz

2021. márc. 31. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Ahhoz, hogy bármit is megszerkesszek, telefonszám, email, ezekhez mind kell a jelszó, amit persze nem tudok.
2021. márc. 31. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Regisztrálj új fiókot, ezt tudod tenni.
2021. márc. 31. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha a telefonod automatikusan belép, akkor el van mentve a jelszavad, csak meg kell nézned.

Milyen böngészőt használsz, a telón? Ha Chrome-t, akkor nyisd meg, aztán > Beállítások > Jelszavak

2021. márc. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!