Milyen telefont vegyek, ami biztonságos, és nem IPhone?
Iphonom van, és tele a tököm azzal hogy nem lehet normálisan használni az alkalmazásokat, nem tudok letölteni zenét, nem lehet megvásárolt! Hangoskönyvet rárakni.
De szeretném emellett azt is hogy biztonságos legyen annyira, hogy ne lehessen feltörni, ha elkoboznák, illetve ha böngészőben olyan oldalt nyitok meg ami vírusos, akkor se jelentsen nagy problémát.
Meg ugye bírja 2-3evig az adott telefon be lassulás nélkül. Amikor androidom volt, az jellemzően kellemetlenül belassult 1 éves korára. Nemtudom hogy ilyen most is van-e?
A lényeg hogy pénz nem számít, csak működjön!
10#
Igen, de egy Apple rendszeren, legyen az iOS vagy MacOS a Firefox is csak a Safari egy régi motorját használja, csak úgy mint az összes többi.
Amúgy tudom… Én is is azt linuxon és Windowson is…
Ilyet még Chrome is tud és ahhoz még külön fiókot sem kell csinálni.
Nyilván ha a bonyolult jelszavad egy újra telepítés után nem akarod elfelejteni… :D
Én csak azt mondom, hogy ehhez az FF-nek külön kell fiók.
Az Applenek nem, mert az ID-hez tartozik.
Google-nél meg a fiókhoz.
Teljesen mindegy…
A Google Chrome akkor is régebbi motorját használja a Safarinak.
Az meg már teljesen hülyeség, hogy minden oldal a Google Chromehoz lenne igazítva…
#16 A Chrome 2013 előtt valóban így készült de 2013 ban életbe lépett a Blink motor melyet speciálisan a Chrome alá fejlesztettek ki. Az opera is erre a Blink motorra váltotta a Presto motort. Ma 3 különböző motor van a Gecko (Mozilla) a Blink(Google) és a WebKit (Apple).
Tudományos leírás:
18#
De hiába a tudomány ha iOS és MacOS-en azt használja mindenki amit az Apple enged, hát nem érted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!