Mi a franc az a IDP.Generic vírus?
Figyelt kérdés
VS2015 ben elkezdtem foglalkozni a cefsharppal de mikor elinditom a programot ez miért van?2021. márc. 28. 19:32
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom lehet téves riasztás...
4/6 A kérdező kommentje:
Gondolom hamis pozitív mivel ha a VS15 be debug módban behozom egy pl bank oldalát csak is kizárólag akkor jelez, máskor ha mondjuk googleba lépek be akkor se jelez. Meg firefoxnál, Operánál és a Google Chromenál is ezt csinálja :D
2021. máj. 6. 11:56
5/6 anonim válasza:
Van valami a böngészőkkel, azt észrevettem, de a fizetős ESET Internet Security is. Pirosban pompázott a Hálózati kapcsolatok, tűzfal stb. Kivédte s támadást, de lebénitotta a gépet. Visszaállítottam, erre az ESET bejelentette, hogy be lehet állítani a böngészővédelmet, mindegy, hogy Firefox vagy Chrome. Beállítottam, azóta rend van.
6/6 A kérdező kommentje:
Azóta átnéztem én is minden pöpec de azért se akar működni :D
Jólvan akkor mondom én "bankolok majd a tabletemről."
2021. máj. 7. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!