Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Chrome inkognito csak azon az...

Chrome inkognito csak azon az eszközön törli a böngészési adatokat amelyiket épp használtamk(bővebben>)?

Figyelt kérdés
Mivel ha nem inkognito módot használom akkor utána a másik laptopomon ugyan azokkal a dolgokkal támadnak a hirdetősávok vagy a Facebook amit a másikon néztem (pl. Elektromos fogkefék). Vagyis az érdekelne, hogyha az egyik laptopom kölcsönadom, a másikat viszont inkognitóban használom akkor amit kölcsön adtam gépet azon látszani fog vagy nem amit én a másikon inkognitóban néztem? Pl. Nagy mellű érett nőkkel kapcsolatos hirdetéseket nem fognak tolni a hirdetősávok vagy a Facebook?
2021. márc. 15. 13:58
 1/2 anonim válasza:

Az incogito mod minden bongeszo eseteben csak a helyi, adott gepen tarolt adatok eltunteteset illetve a sutik (cookies) kilepeskori torleset jelenti.

A laptopok/tabletek kozott nem fog szinkronizalodni az elozmeny (mivel incognito modban vagy), de mivel a Chrome-on keresztul a Google reklam-elemzese osszekoti az incognito bongeszest a bejelentkezett felhasznaloi fiokoddal, de akar a be nem jelentkezett eszkozzel is, ezert meg fognak jelenni celzott hirdetesek.

Chrome es incognito mod helyett javaslom a Brave es Firefox bongeszoket szinten incognito modban, a Privacy Badger es uBlock Origin kiegeszitokkel illetve az Epic Browser-t ami mar a forgalom forrasat is elfedi.

Emellett javaslom a Google fiok felhasznaloi felteteleinek atolvasasat es a a beallitasok megvaltoztatasat is.

2021. ápr. 6. 08:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha inkognitó módban beléptél a fiókodba, és engedélyezve vannak a testre szabott hirdetések (vagy nincsenek engedélyezve, de a tartalomszolgáltató ezzel nem törődik), akkor azért van. Ezen kívül néhány tartlomszolgáltató hajlamos ugyanazon a gép (sőt, ugyanazon lakás) többi felhasználóinak is ugyanazokat a tartalmakat felajánlani, ilyen pl. a youtube. Ha pl. megnézel bizonyos tartalmakat a laptopodon, akkor a család többi tagjának az okostelfonján azokat is fel fogja ajánlani a youtube.
2021. okt. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!